Τηλεκαρφώματα «5» - Η Αντι-Μέρκελ εβδομάδα – Καλλιστεία 2012 – Τηλεκύβος και ΕΣΡ

18:24 12/10/2012 - Πηγή: TVNea
Παρασκευή σήμερα και πριν ξεκινήσετε να ετοιμάζεστε για τη βραδινή σας έξοδο ρίξτε μια ματιά στα πικάντικα Τηλεκαρφώματα αυτής της εβδομάδας!
Επεισοδιακή εβδομάδα μετά την άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ. Το κέντρο της Αθήνας παρέλυσε, η κυκλοφορίασταμάτησε και μετατράπηκε σε απόρθητο φρούριο. Παρ'όλα αυτά οι πορείεςδιαμαρτυρίας δεν έλειψαν και μάλιστα σεόλη την επικράτεια (ευτυχώς χωρίς έκτροπα).
Η παγωμάρα στο πρόσωπό της ίδια, τοσακάκι που φορούσε το ίδιο (το φορούσε και στον αγώνα Γερμανία-Ελλάδα στο Euro 2012), αυτά που δήλωσεμία από τα ίδια! Η καλύτερη ατάκα για την καγκελάριο ειπώθηκε από τον καυστικό Γιώργο Τράγκα σε συνέντευξή του στη Bild "Δενέχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την ΆνγκελαΜέρκελ. Συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα. Εμείς οιΈλληνες να γίνουμε μικροί και η Γερμανία να μεγαλώνει".

Ευτυχώς μέσα σ’ όλα έχουμε κι ένα ευχάριστο. Θα γίνουν φέτοςτα καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς,Μις Γιανγκ 2012! Τα καλλιστεία θα προβληθούν φέτος διαδικτυακά (μέσω του TLIFE) στις 14 Νοεμβρίουκαι πραγματικά είχαμε τρελή αγωνία και στεναχώρια για το τι θα γίνει τελικά. Κιάντε και πας στα καλλιστεία και βγαίνεις και Σταρ Ελλάς, τι νομίζεις ότι θακάνεις μετά? Η μόδα ψυχορραγεί, οι πίστες έχουν πεθάνει, όσο για την τηλεόρασητης ετοιμάζουμε ήδη τα 40! Αν θέλεις οπωσδήποτε να πας, μήπως να προτιμήσεις ταΤουρκικά καλλιστεία? Λέμε τώρα..
Καλά αυτό το παιχνίδι του ΑΝΤ1, «Τηλεκύβος», που προβάλλεται τις πρώτες πρωινές ώρες, πότε θασταματήσει τη μετάδοσή του? Έχει πάρει ένα σωρό πρόστιμα το τελευταίο διάστημααπό το ΕΣΡ και ακόμα συνεχίζεται..Εξαπατάτους τηλεθεατές, κάνοντάς τους να παίρνουν συνεχώς τηλέφωνο χωρίς καμία ελπίδα να κερδίσουν αφού το παιχνίδι είναι«στημένο». Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για να αψηφά τα πρόστιμαο ΑΝΤ1, φανταστείτε τι κέρδηαποκομίζει και μάλιστα με μηδενικό budget! Για να μη σχολιάσουμε και το "λέγειν" της παρουσιάστριας...
Σας αποχαιρετώ και σήμερα. Καλό απόγευμα και καλόΣαββατοκύριακο. Σύντομα και πάλι μαζί με περισσότερα Τηλεκαρφώματα!
[email protected]://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα