Τηλεκαρφώματα "26": Δεσποινίς ετών.. - Πρεμιέρα για Γιώργο Τράγκα - Πρεμιέρες σε ΑΝΤ1 και Mega - Κλεμμένα όνειρα σε νέα ώρα!

18:31 15/3/2013 - Πηγή: TVNea
Για μία ακόμη εβδομάδα είμαστε εδώ μαζί σας, πιστοί τοραντεβού μας, στα Τηλεκαρφώματα, φυσικά στο TvNea!
Αποκαλύφθηκε η ηλικίατης Ναταλίας Γερμανού αυτή τηνεβδομάδα στην εκπομπή της και μάλιστα από την ίδια. Κι εκεί που όλοι είπανμπράβο που είχε το θάρρος να πει ότι γεννήθηκε το 1969, κάποιοι δύσπιστοιέσπευσαν να τη διαψεύσουν ανατρέχοντας στο δηματολόγιο Αθηνών και αποκάλυψανότι είναι γεννημένη το 1965.Τελικά καλύτερα να μη λες τίποτα, γιατί πολλοίείναι έτοιμη αν σε κατασπαράξουν αν τυχόν τολμήσεις να πεις ψέματα. Πάντως ηαλήθεια
είναι ότι είχαμε κι εμείς τις αμφιβολίες μας… Ε, όχι και συνομήλικη μετην Ελένη Μενεγάκη, κάτι δε μαςκολλούσε!
Πρεμιέρα είχαμε την περασμένη Κυριακή στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθερος σκοπευτής». Ηεκπομπή πήγε ανέλπιστα καλά αφήνοντας στη δεύτερη και Τρίτη θέση το Mega καιτον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Τράγκας είναι γνωστός για την καυστική αντιμετώπισή τουπρος την επικαιρότητα και το κοινό του, κυρίως από το ραδιόφωνο, τον ακολουθείσε ότι κι αν κάνει. Ελπίζουμε μόνο να μην ισχύουν τα αστρονομικά ποσά πουακούστηκαν ως αμοιβή του και μάλιστα από ένα σταθμό όπως ΣΚΑΪ που δύσκολα είναιτόσο γενναιόδωρος.
Αρκετές πρεμιέρεςέχουμε όμως τις επόμενες ημέρες. Τηναρχή θα κάνει ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα Σάββατο στις 21.00 στον ΑΝΤ1 με το “Sold out”, ενώ στο Mega την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ελληνικές σειρές «Με τα παντελόνια κάτω» (Δευτέρα 22.30)και το «Πίσω στο σπίτι» (Τετάρτη22.30). Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στα νέα προγράμματα κι ας ελπίσουμε ητηλεοπτική κατάσταση να αλλάξει σύντομα, να γίνονται παραγωγές έστω και μεχαμηλά budget. Γιατίεκτός από τα τούρκικα, καραδοκούν και άλλες σειρές, ρωσικές και βουλγάρικες,που σίγουρα θα έχουν απήχηση αν προβληθούν στην Ελλάδα!
Ακόμη όμως μία τηλεοπτική αλλαγή έχουμε την ερχόμενηεβδομάδα με τα «Κλεμμένα όνειρα» ναμεταφέρονται στην prime time του Mega στις 21.15 καθημερινά.Τα νούμερα του καθημερινού σίριαλ είναι πραγματικά πολύ υψηλά, όμως θακαταφέρει να χτυπήσει το Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή; Θα το μάθουμε σύντομα!

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε και ετοιμαστείτε γιαμία έντονη τηλεοπτική εβδομάδα!
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα