Mε τον αέρα του φαβορί το "Βαλς" από Δευτέρα. Ποιοι όμως αγχώνονται περισσότερο;

16:46 15/3/2013 - Πηγή: TVNea
Αφού ισοπέδωσε ό,τι βρήκε μπροστά του, το σήριαλ "Βαλς με 12 Θεούς" είναι έτοιμο από Δευτέρα να δώσει τη πρωτιά στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. "To κόριτσι που αγάπησα" αν και στο σύνολο κρατήθηκε καθαρά πρώτο, έφτασε να χάνει 15 μονάδες στα νεανικά, ενώ το " Δέστε τους" που ήταν ούτως ή άλλως τρίτο στο σύνολο έχασε τη πρωτιά στα νεανικά. Τώρα, απέναντι από το "Βαλς" θα βρεθούν και πάλι αρκετά ενδιαφέροντα προγράμματα με κύριο όμως αντίπαλο (από πλευράς εντυπώσεων) τη "Fatmagul". Tα δύο κανάλια έβαλαν τη φαντασία τους να
δουλέψει και φτιάξανε ευρηματικά trailers, ενώ όλοι περιμένουν τι θα γίνει στη νέα αυτή τηλεοπτική κόντρα. Φαβορί είναι το "Βαλς" αναμφίβολα, όμως αυτό δεν μένει παρά να διαπιστωθεί. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες και η "Fatmagul" σημείωσε κάποια ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Το σίγουρο είναι ότι τα 50άρια που έκαναν τα υπερ-επιτυχημένα "Κλεμμένα όνειρα" δεν ξαναγίνονται από πλευράς Mega.
Κάτι που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όσοι έλεγαν τόσα χρόνια ότι το Δελτίο του Mega είναι πρώτο εξαιτίας του lead in. Η αλήθεια είναι ότι όταν παίρνεις 50% πόσο να προλάβεις να το ρίξεις μέσα σε λίγη ώρα; Άντε να το πας στο 20%. Τώρα όμως που θα πάρεις 20%, τι θα γίνει; Πάντως, αυτό το επιχείρημα μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα στη ψυχολογία του ενημερωτικού τμήματος του Ant1, αφού αν δεν κερδίσει έστω και οριακά από τη νέα εβδομάδα ο Ant1 στις Ειδήσεις τότε πολλοί μύθοι θα έχουν καταρριφθεί..
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα