Τηλε-ΒΑΡΕΜΑΡΑ!

23:41 5/12/2014 - Πηγή: TVNea


Έχω καιρό να γράψω. Η αλήθεια είναι ότι δεν απέχω λόγω υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου. Άλλωστε μπαίνω καθημερινά και ρίχνω μια ματιά στις αναρτήσεις που ανεβαίνουν. Ο λόγος που έχω να γράψω καιρό είναι γιατί...δεν έχω τίποτα να γράψω! Βλέπετε, η αγαπημένη μας τηλεόραση έχει καταντήσει σίριαλ και μάλιστα με προβλέψιμο φινάλε!

Τα ίδια και τα ίδια! Αμάν! Μπουχτίσαμε! Εκπομπές που βαρύγδουπα αυτοαποκαλούνταν πρωτότυπες και ανατρεπτικές, βγήκαν μακράν οι πιο βαρετές και όμοιες με άλλες από παλιά. Πού να αναφερθώ; Στο Hashtag που μας ξανάφερε τις Πύλες του ανεξήγητου αλλά εκτός στούντιο;
Στο ΕΕΕΕΕ που υποτίθεται θα έβγαζε απίστευτο γέλιο και θα ήταν εκ των πιο ανατρεπτικών εκπομπών και έφτασε να κάνει ιστορικά χαμηλά της τάξης του 5% για το Μεγκα; Στο πρωινό του Σεφερλή που από κάτι διαφορετικό που και καλά θα ήταν, μετατράπηκε σε ένα ακόμη πρωινάδικο και μάλιστα με προβλέψιμο χιουμορ; Τι να σχολιάσει κανείς δηλαδή; Ότι μόνοι τους οι παρουσιαστές και οι παραγωγές βγάζουν τα ματάκια τους; Τηλε-βαρεμάρα!

Τηλε-βαρεμάρα και στα νούμερα αφού πλέον έχουν παγιωθεί για όλες τις εκπομπές και τις σειρές με άλλες να ανέβηκαν και άλλες να κατέβηκαν. Κοινώς να 'χαμε να λέγαμε.

Τι θα έσπαγε αυτή τη βαρεμάρα; Μια απρόβλεπτη συμπεριφορά. Ένα παρασκήνιο που θα έβγαινε προς τα έξω (και δεν θα ήταν τόσο fake όσο αυτό με την Καινούργιου και την αρχισυντάκτρια). Προς το παρόν, μόνο από την εκπομπή της Σπυρπούλου ακούμε παρασκήνια, αλλά τα έχουμε αναλύσει, σατιρίσει, σχολιάσει τόσο πολύ που πραγματικά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις. Πόσο θα μ' άρεσε όμως να έβλεπα μια συνέντευξη με περίεργο τέλος;
Σαν εκείνη με τη Δημητρίου που είχε φύγει από το πλατό των Λιάγκα-Σκορδά.
Μια συνέντευξη που ο καλεσμένος θα μιλούσε τόσο ειλικρινά που θα αφόπλιζε τον παρουσιαστή και θα μας καθήλωνε.
Έναν παρουσιαστή που θα ρωτούσε έξω από τα δόντια ό,τι σκεφτόταν τον καλεσμένο του με κίνδυνο να τον κράξει το κανάλι ή να εκτεθεί. Κι όχι τις δικές μας δημοσιοσχετίστικες συνεντεύξεις που από πριν έχουν τεθεί τα όρια.
Πόσο θα μ' άρεσε να δω μια εκπομπή διαφορετική, που να μην υπόσχεται πριν αρχίσει πράγματα.
Πόσο θα μ' άρεσε και μια σειρά που θα μας καθήλωνε από την πρώτη στιγμή, όπως συνέβη πέρσι με το Κάτω παρτάλι.

Δυστυχώς για μας, η φετινή χρονιά δεν κρύβει καμία ανατροπή, καμία σειρά που να μας καθηλώσει και καμία εκπομπή που να ακυρώνουμε και έξοδο για να τη δούμε. Μόνο μια Σπυροπούλου έχουμε να ασχολούμαστε με όσους "διώχνει", ένα Όλα παίζουν να αλλάζει ροή σχεδόν κάθε μέρα ανάλογα με τα νούμερα, μια Μενεγάκη να φουσκώνει και τη μάχη των πρωινάδικων να 'χουμε να ασχολούμαστε. Αυτά είναι τα θέματα που αφορούν στο 90% των αναρτήσεων όλων των μιντιακών σελίδων και όπως καταλαβαίνετε, είναι και λογικό πια να μην τραβούν το ενδιαφέρον. Εμφανές. Θέλουμε καινούργια πράγματα να ασχοληθούμε, να σχολιάσουμε, να πωρωθούμε. Υπάρχει και το β' μισό της τηλεοπτικής χρονιάς και αυτό δίνει ελπίδες ότι θα γίνουν ανατροπές και θα υπάρξουν προγράμματα που θα μας καθηλώσουν (έρχονται και Παρτάλι μέρος Β και Κοκκινόπουλος βεβαίως). Ανατροπές πάντως θα έχουμε σίγουρα αφού και κοψίματα εκπομπών θα αρχίσουμε να μετράμε (κακό για όσους απολυθούν, καλό για μας που θα 'χουμε να γράφουμε) και μετακινήσεις θα δούμε και αντικαταστάσεις, γεννητούρια... Έχουμε πολύ ψωμί μπροστά μας! Άντε να προχωράει η σεζόν μπας και ξεκολλήσουμε από την ΤΗΛΕ-ΒΑΡΕΜΑΡΑ!!!
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα