Τέλος στην κόντρα Καινούργιου- Ηλιάκη

21:31 5/12/2014 - Πηγή: TVNea
Η σχέση τους είχε ξεκινήσει με μια μικρή, αμοιβαία επιφυλακτικότητα.

Στην πορεία ήρθαν πιο κοντά, έγιναν καλές φίλες και λίγο πριν από το τέλος της επιτυχημένης συνεργασίας τους άρχισαν να απομακρύνονται, φτάνοντας στο σημείο να διακόψουν κάθε επικοινωνία.

Τον τελευταίο καιρό οι δυο κυρίες είχαν αναπτύξει μια παράδοξη μορφή επικοινωνίας μέσω συνεντεύξεων, χωρίς ποτέ, όμως, να έχουν εξομολογηθεί δημόσια τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και από αχώριστες φίλες και συνεργάτιδες είχαν καταλήξει «δύο ξένες».

Τελικά, όμως, ο χρόνος έκανε -όπως πάντα – τη δουλειά
του και όπως είχαν προβλέψει και οι δύο, τα σύννεφα στη φιλία τους άρχισαν να διαλύονται.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνω, ο καταλύτης που επιτάχυνε την επαναπροσέγγιση δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος είχε κρατήσει επαφή και με τα δύο κορίτσια του όλο αυτό το διάστημα.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, η Κατερίνα ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της με τον Νίκο από το δείπνο τους στο εστιατόριο «Διόνυσος», ενώ λίγες μέρες πριν είχε κάνει το ίδιο και η Μαρία από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ.

Οι δύο γυναίκες, πάντως, αν και έχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά, δεν έχουν συναντηθεί ακόμα, αλλά φαίνεται πως και αυτό είναι θέμα ημερών μέχρι να συμβεί.

Η αλήθεια είναι πως καθένας από τους τρεις έχει κάθε λόγο να αναπολεί την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, αφού η φετινή σεζόν δεν φαίνεται να ευνοεί ιδιαίτερα κανέναν από τους τρεις.

Το «Όλα Παίζουν» δεν έχει καταφέρει ακόμα να πλησιάσει τα νούμερα του «Δέστε Τους» (τουλάχιστον η παρέα έχει αρχίσει να δένει).

Οι «Τρίχες» δεν στάθηκαν αντάξιες των προσδοκιών – χωρίς αυτό όμως να πιστώνεται στον Μουτσινά- ενώ ο ίδιος έμεινε και χωρίς θέατρο, αφού το έργο που περίμενε να του γράψουν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Όσο για τη Μαρία, το «Αυτά είναι» θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται «Αυτά δεν είναι (νούμερα)», αν και η ίδια καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα