Τι έχουν απογίνει αυτές οι τραγουδίστριες; (part1)

17:15 3/6/2013 - Πηγή: TVNea
Τα ονόματα: Λίτσα Γιαγκούση, Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Βίκυ Χαρίτου, Στέλλα Γεωργιάδου, Ελένη Πέτα, Άντζυ Σαμίου σας θυμίζουν τίποτα; Ασφαλώς και θα πρέπει να σας θυμίζουν, καθώς πρόκειται για τραγουδίστριες που βρίσκονταν στην πρώτη (εντάξει, μπορεί και δεύτερη) γραμμή της δημοσιότητας τη δεκαετία του '90, όμως σήμερα έχουν εξαφανιστεί. Τι απέγιναν άραγε αυτές οι... ψυχές; Το TVNea αποκαλύπτει!

Οι συστάσεις για τη Λίτσα Γιαγκούση, το sex-symbol της μουσικής σκηνής τη δεκαετία του '90 είναι περιττές. "Αλεξίσφαιρο γιλέκο", "Αεροπλάνο",
"Ασ' το μην ορκίζεσαι" είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες της που μας ανέβασαν ουκ ολίγες φορές στα τραπέζια των νυχτερινών κέντρων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί και προτιμά να παραμένει στην αφάνεια, διατηρώντας bar-restaurant.

Κάπως έτσι ήταν και η πορεία για την Ελίνα Κωνσταντοπούλου. Η άλλοτε εκπρόσωπός μας στο διαγωνισμό της Eurovision (1992) απέχει συστηματικά από το τραγούδι, τον χώρο που την ανέδειξε επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια δεν ασχολείται με τη μουσική για περισσότερα από 10 χρόνια τώρα και έχει αφοσιωθεί στο σύζυγο και τα παιδιά της. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στο "Chart*Show your countdown" πριν τρία χρόνια.

Μόλις οκτώ χρόνια διήρκεσε η μουσική καριέρα της Βίκυς Χαρίτου, από το 1992, όταν έκανε την παρθενική δισκογραφική της εμφάνιση με τον Φοίβο, έως το 2000, όπου πέρασε πια στην αφάνεια. Παράλληλα, είχε κάνει και ένα πέρασμα-guest από τη σειρά του Mega, "Δυο ξένοι". Η τραγουδίστρια έχει παντρευτεί και διαμένει μόνιμα πλέον στη Θεσσαλονίκη, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις και με τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Η Στέλλα Γεωργιάδου μας συστήθηκε το 1994 μέσα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Άλλο που δεν θέλω", όπου ξεχώρισε το ομώνυμο τραγούδι. Την τριετία 1997-2000 γνωρίζει δισκογραφική επιτυχία, όμως λίγα χρόνια αργότερα θα αποτελέσει παρελθόν από το προσκήνιο της εγχώριας μουσικής. Η τραγουδίστρια γύρισε μόνιμα στη Κύπρο, κι έχει φτιάξει ένα κτήμα όπου διοργανώνει εκδηλώσεις (δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις)

Γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονίκης, η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα έκανε την πρώτη της δισκογραφική απόπειρα το 1994 και, μέχρι το 2006, ηχογράφησε 8 προσωπικούς δίσκους. Διαθέτει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ηρώ και το Νίκο Ζιώγαλα. Είναι παντρεμένη και πριν δύο χρόνια κυκλοφόρησε έναν δίσκο με πιο ψαγμένα κομμάτια, ο οποίος δεν είχε την ανταπόκριση που θα έπρεπε.

Στην πρώτη γραμμή του λαϊκού τραγουδιού βρισκόταν τη δεκαετία του '90 η Άντζυ Σαμίου, καταφέρνοντας να αφήσει τη δική της σφραγίδα στη νυχτερινή διασκέδαση. Στην ακριβώς αντίθετη κατάσταση βρίσκεται η τραγουδίστρια σήμερα, καθώς, έπειτα από το single "Ασπιρίνη" το 2008, παραμένει στην αφάνεια. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικά χρόνια είχε αντιμετωπίσει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, τα οποία μοιράστηκε και με το τηλεοπτικό κοινό σε μεσημεριανή εκπομπή.
Keywords
Τυχαία Θέματα