Τι έχει το μενού των καναλιών για τον Άγιο Βαλεντίνο;

16:31 14/2/2013 - Πηγή: TVNea
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, της παγκόσμιας γιορτής των ερωτευμένων και το τηλεοπτικό μενού μοιάζει μάλλον... αντι-βαλεντινικό! Τα κανάλια δεν δείχνουν πρόθυμα να ξεφύγουν έστω και σήμερα από το κλασσικό τους πρόγραμμα, προσφέροντας στο... ερωτευμένο κοινό κάτι διαφορετικό και σχετικό με την ημέρα αυτή.

Το Mega συνεχίζει κανονικά να προβάλλει
στις 21:15 τη "Fatmagul" και μία ώρα μετά το "Master Chef 2", ενώ μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα την ξένη σειρά "The Killing".

Στον Ant1 τα πράγματα είναι ακόμη πιο αντι-ερωτικά, καθώς στις 20:00 θα παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Λεβάντε-Ολυμπιακός (τι ρομαντικό να σε παρατήσει ο δικός σου τέτοια μέρα για να δει αγώνα!). Στις 22:00 σειρά έχει η τουρκική σειρά "Son" και στις 23:00 το "Winter Wipe Out".

Με το "Πάμε Πακέτο στις 21:00 και την "Αυτοψία" στις 23:00 συμπληρώνεται και το αντι-βαλεντινικό πρόγραμμα του Alpha, ενώ ούτε και η κρατική τηλεόραση πρόκειται να προβάλλει κάτι σχετικό.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το Star, όπου μετά την ξένη σειρά "The Closer", θα προβληθεί η ξένη ταινία "Valentine's Day" στις 22:00!

Κάτι είναι και αυτό... καλή σας διασκέδαση!
Keywords
Τυχαία Θέματα