Τι απαντούν οι τρεις κριτές για το Master Chef Junior

13:06 23/7/2011 - Πηγή: TVNea
Τις δικές τους απαντήσεις έδωσαν οι τρεις κριτές του Master Chef Junior για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για στημένο παιχνίδι και για τις καταγγελίες των γονιών που τα παιδιά τους δεν κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση. Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Γιάννης Λουκάκος μίλησαν στην κάμερα του STAR και μίλησαν για όλους και για όλα.
"Είμαστε και οι 4 ευαίσθητοι, οπότε ξέρουμε πώς να το
χειριστούμε το θέμα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και πρόσθεσε: «Δηλαδή μήλα όταν παίζαμε στο δρόμο και σε χτυπούσε η μπάλα, δεν έφευγες; Είναι το ίδιο πράγμα!" είπαν οι τρεις κριτές.Ο Γιάννης Λουκάκος μίλησε με τη σειρά του για τον τρόπο που θα κρίνουν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν: «Θα έχει ένα τρόπο διαφορετικό προσέγγισης, σαφώς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα έχει έμφαση στον διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει έμφαση στο να μάθουν, να δημιουργήσουν και να παίξουν.  Εμείς αυτά που λέμε είναι αντικειμενικά κι αυτά που πιστεύουμε και...
δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να είναι στημένο», είπε. Ο Λευτέρης Λαζάρου από την πλευρά του είπε: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να απορρίψεις ένα παιδί. Εμείς δεν απορρίψαμε κανένα παιδί. Δεν είναι η δουλειά μας να απορρίπτουμε παιδιά. Δουλειά μας είναι να δούμε αν αυτά τα παιδιά έχουν δυνατότητες ή ικανότητες να μαγειρέψουν».


real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα