Τέλος ο «Όμορφος Κόσμος» από το Μega

15:46 17/7/2013 - Πηγή: TVNea
Αν και οι όποιες ανακατατάξεις και αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα ακόμη αργούν, ο ψυχαγωγικός τομέας του Mega αρχίζει να ανεβάζει ταχύτητα. Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας έχει προγραμματιστεί το ραντεβού του διευθυντή προγράμματος Πέτρου Μπούτου με τους παρουσιαστές του «Πρωινού mou» Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εκπομπή θα παραμείνει τελικά στην πρωινή ζώνη καθώς ο ανταγωνισμός αυξήθηκε τόσο με
το «Fthis TV» στον ΑΝΤ1 όσο και με τα νέα δεδομένα στο Star με την έλευση της Πόπης Τσαπανίδου. Επιπλέον η εκπομπή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επιτυχημένη στην κατηγορία της, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη κλείσει εμπορικές συμφωνίες για την επόμενη σεζόν, κάτι που λύνει και το πρόβλημα κόστους. Το αν θα κάνει μία επιπλέον εκπομπή, βραδινή, ο Γ. Λιάγκας είναι κάτι που θα συζητηθεί, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές.

Εν τω μεταξύ έχει ήδη γίνει ραντεβού του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη διεύθυνση του σταθμού το οποίο δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Το κανάλι δεν επιθυμεί τη συνέχιση του «Ομορφου κόσμου», κάτι το οποίο έκανε σαφές στον παρουσιαστή, και δεν βρέθηκε κάτι που να μπορεί μέχρι στιγμής να διεκδικεί θέση στο πρόγραμμα. Πηγές από τον σταθμό αναφέρουν ότι ζητήθηκε από τον Γρ. Αρναούτογλου να επιστρέψει με δικές του προτάσεις, μήπως και βρεθεί κάτι ελκυστικό που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Τέλος, στον τομέα της παραγωγής συνεχίζονται κανονικά οι προετοιμασίες του νέου street concept με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το οποίο θα βγει στον αέρα του prime time, ενώ οριστική είναι πλέον η ένταξη δύο νέων εβδομαδιαίων σειρών στο πρόγραμμα. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία των νέων κύκλων της καθημερινής σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη «Κλεμμένα όνειρα» και της επιτυχημένης κωμικής «Με τα παντελόνια κάτω».
Πηγή: Αφροδίτη Γραμμέλη- ΒΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα