Προσβολές στον αέρα!

10:46 21/2/2015 - Πηγή: TVNea
«Πάγωσε» προχθές το βράδυ το πλατό των «Καρντάσιανς» από τα προσβλητικά σχόλια του Γιώργου Γεωργίου για τη Ράνια Κωστάκη. Ο αθλητικός δημοσιογράφος καταφέρθηκε εναντίον της συνεργάτιδας του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή με τίτλο «Κυκλοφορούν ανάμεσά μας».

«Πώς τη δέχεσαι δίπλα σου αυτή τη γυναίκα; Πώς το ανέχεσαι εσύ; Είναι προσβολή, ρε. Αυτή η γυναίκα, αν τη ρωτήσεις πόσο κάνει ένα κι ένα, θα σου απαντήσει τρόλεϊ» δήλωσε κατηγορηματικά και χωρίς να σηκώνει πολλά πολλά ο Γιώργος Γεωργίου. Ο «Αρνι» προσπάθησε να το σώσει. «Τρελάθηκες; Για τη Ράνια λες τώρα; Από
τις πιο ωραίες γυναίκες που υπάρχουν στα ραδιόφωνα και από τις πιο ωραίες φωνές. Σέβομαι την άποψή σου, αλλά δεν συμφωνώ. Την αγαπώ ιδιαίτερα και τη θεωρώ πολύ καλή στη δουλειά της» απάντησε ο Γρηγόρης.

Εκεί ύψωσε τη φωνή του ο Γεωργίου. «Ομορφη είναι να τη βγάλεις έξω. Πήγαινε φάε, πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο. Στο ραδιόφωνο να κάνεις εσύ εκπομπή μαζί της πώς το καταδέχεσαι; Ρε, αυτά που λέει. Δεν κάνω πλάκα! Είναι προσβολή να την έχεις δίπλα σου».

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν αμέτοχη στην κουβέντα. Αλλωστε πέρυσι την προσέβαλε ο ίδιος άνθρωπος στον αέρα της εκπομπής, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας κράτησε αποστάσεις. Η φράση «να την πας σε ξενοδοχείο» προκάλεσε μεγάλη αμηχανία - ειδικά στον Αρναούτογλου, που πλέον έχει τη δική του οικογένεια. Στο κοντρόλ επικράτησε «παγωμάρα». Με το τέλος της εκπομπής ο παρουσιαστής δεν ευχαρίστησε καν τον καλεσμένο του, ενώ και το κοινό δεν έκανε καμία κίνηση να τον χειροκροτήσει. «Ηταν μια δύσκολη βραδιά. Ο Γρηγόρης γύρισε στο καμαρίνι του άκεφος και ιδιαίτερα στενοχωρημένος» δήλωσε στην «Espresso» συνεργάτης του «Αρνι».

Espressonewshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα