Τα «Άσπρα Μπαλόνια» της Βάνας Δημητρίου … στο ΣΙΓΜΑ Κύπρου

17:01 9/9/2011 - Πηγή: TVNea
Δείτε το TrailerΤην Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η προβολή της νέας κυπριακής δραματικής σειράς που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ.
Η γνωστή σεναριογράφος των επιτυχιών «Κάρμα», «Έρωτας» και της κινηματογραφικής ταινίας «Alter Ego» έγραψε μία δραματική σειρά για την δύναμη του έρωτα και την διάρκεια της αγάπης.
Στο καστ συναντάμε γνωστά πρόσωπα όπως την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και
την Μαρία Ιωάννου. Το soundtrack της εβδομαδιαίας σειράς έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Το στόρι έχει ως εξής: Η Αθηνά Παπαϊωάννου επιστρέφει στην Κύπρο για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Δημήτρη Ελευθεριάδη.
Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, συναντά την πρώτη της μεγάλη αγάπη, τον Παύλο Ευθυμίου. Μια μοιραία συνάντηση που θα αλλάξει τα πάντα στην ήρεμη μέχρι τότε ζωή της, καθώς ο έρωτάς του ενός για τον άλλο, φαίνεται να μην έχει σβήσει ποτέ.
Η απόφασή της για τον επικείμενό της γάμο άρχισε να πάλλεται, με το σώμα της να ντύνεται στα άσπρα ενώ η καρδιά της να επιμένει να ακολουθήσει το μεγάλο της έρωτα.
Ένα άλλο «παράνομο» ζευγάρι, διαφορετικό από τα άλλα (η Έλενα και ο Ανδρέας), βρίσκονται τυχαία στο δρόμο της Αθηνάς και ανατρέπουν, άθελά τους, τα πάντα.. με απρόσμενες εξελίξεις.
Η μεταξύ τους σχέση που αναπτύσσεται, τους δένει ακόμη περισσότερο. Το παρελθόν τους όμως, φέρνει στο παρόν, μυστικά που θα διαταράξουν το μέλλον τους και θα σημαδέψουν τις ζωές όλων των ηρώων της ιστορίας.
Δείτε το trailer
Keywords
Τυχαία Θέματα