Στον... πάγο το φετινό "Your Face Sounds Familiar";

21:15 9/12/2014 - Πηγή: TVNea
Τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, στο... πάγο μπαίνει για φέτος το "Your ace Sounds Familiar". Βλέπεις, οι Αντεννικοί τα έβαλαν από ΄δω, τα έβαλαν από ΄κει και από την στιγμή που αυτό το χειμώνα το "The Voice" δεν έκανε το ντεμπούτο του στους δέκτες μας Νοέμβριο - όπως πέρσι - και έμεινε στα μετόπισθεν για Γενάρη, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στο μουσικό τάλεντ-σόου τους και όχι στο σόου των μεταμφιέσεων.

Αποτέλεσμα;
Απ ΄ότι όλα δείχνουν όχι η Μαρία Μπεκατώρου και το "YFSF" δεν θα βρίσκονται από την ανατολή της νέας χρονιάς και μετά στους δέκτες μας κάθε Κυριακή βράδυ για να μας διασκεδάζουν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αντεννικοί έχουν σχεδόν αποφασίσει το "The Voice" να μην βγει στον αέρα Παρασκευή, αλλά κάθε Κυριακή βράδυ.

Οσο για το ποιοι είναι οι λόγοι που το "Your Face" θα μπει στο... συρτάρι; Σαφέστατα οι οικονομικοί, μιας και θα ήταν ιδιαίτερα τολμηρό το κανάλι να σηκώσει στους ώμους του ταυτόχρονα το κόστος των δύο αυτών συγκεκριμένων παραγωγών, όπως επίσης και η πολιτική επικαιρότητα, η οποία αν όντως οδηγηθούμε σε εκλογές θα έχει καθημερινά ραγδαίες εξελίξεις, τις οποίες και ο ΑΝΤ1 εννοείται πως θα πρέπει να παρακολουθήσει και να καλύψει ανάλογα.

"Εννοείται πως αν πάμε τελικά για εκλογές, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα το "YFSF". Δεν θα μας επιτρέπουν οι πολιτικές εξελίξεις να προχωρήσουμε σε μία τέτοια κίνηση. Βέβαια, κι από την άλλη μεριά, έτσι κι αλλιώς προσανατολιζόμαστε το συγκεκριμένο σόου να μην βγει τώρα στον αέρα μαζί με το "The Voice"...", αποκαλύπτει στο TLIFE στέλεχος του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

"Φυσικά αν το "Your Face Sounds Familiar" μείνει πιο πίσω, εννοείται πως δεν πρόκειται να βγει στον αέρα τον Φλεβάρη - Μάρτη του 2016, αλλά τον ερχόμενο Οκτώβρη-Νοέμβρη του 2015. Με άλλα λόγια; Θα επισπευστεί η παρουσία του στο πρόγραμμά μας".

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα