Οι "Τρίχες"… τους τέλειωσαν!

21:00 9/12/2014 - Πηγή: TVNea
Σε οριακό σημείο βρίσκεται πια η σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Έτσι, αν και γίνονται προσπάθειες μεταξύ των δημιουργών με την εταιρεία παραγωγής για να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα, το σίγουρο είναι πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει… next year! Πάντως, τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη του ΑΝΤ1 αναγκάστηκαν να πάρουν τις «Τρίχες» επάνω τους για να επιτευχθεί λύση, καθώς
υπάρχει διαμαρτυρία από συντελεστές που παραμένουν απλήρωτοι.

Όπως φαίνεται λοιπόν κάποιοι άρχισαν να πληρώνονται, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόσκειται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της τηλεοπτικής σειράς. Οι πιο αισιόδοξοι πάντως θεωρούν ότι όλα θα μπουν σε σειρά και η σειρά θα συνεχίσει να είναι στον αέρα, αλλά από τον καινούργιο χρόνο.

Προς το παρόν οι «Τρίχες» τους τέλειωσαν και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με την ελπίδα ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και η σειρά θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο από τον καινούργιο χρόνο για να προβληθούν οκτώ ακόμα επεισόδια και να ολοκληρωθεί κανονικά και όχι να μείνει ατελείωτη.

Βέβαια, μπορεί στο κανάλι του Αμαρουσίου να μην είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά η συμφωνία με τους χορηγούς ήταν για 20 επεισόδια και αυτό λειτουργεί ως… πίεση για την ολοκλήρωσή της.

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα