Στον όμιλο ANT1 τα δικαιώματα έκδοσης του ΟΚ! και στην Αλβανία

14:15 4/4/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Όμιλος ΑNTENNA ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων έκδοσης του περιοδικού OK! στην Αλβανία, μετά από συμφωνία με την εκδότρια-ιδιοκτήτρια του τίτλου Northern & Shell Ltd στην Μεγάλη Βρετανία. Η πρεμιέρα της κυκλοφορίας του περιοδικού στην τοπική αγορά θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Ταυτόχρονα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα κυκλοφορίας της συγκεκριμένης έκδοσης του περιοδικού για την Ιταλία, την Ελλάδα,
το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο.

Το OK! είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους lifestyle εβδομαδιαίων περιοδικών παγκοσμίως. Έχει 18 χρόνια εξαιρετικής πορείας στην Μεγάλη Βρετανία, άλλες 20 εκδόσεις σε όλο τον κόσμο (ακόμα και σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Ρωσία, η Ινδία κ.α.) και περισσότερα από 30 εκατομμύρια αναγνώστες σε εβδομαδιαία βάση.

Η ελληνική έκδοση του OK!, κυκλοφόρησε το 2005 και από το Φεβρουάριο του 2012 το περιοδικό εκδίδεται από την ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, εκδοτική εταιρία που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα το περιοδικό κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στον εβδομαδιαίο τύπο με την
ενδιαφέρουσα θεματολογία, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις πιο λαμπερές φωτογραφίες από τη ζωή των celebrities.

Ο κ. Αlexander Ηοlland COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι η μητρική εταιρία του OK! Northern & Shell Ltd επέλεξε να συνεργαστεί με τον ‘Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για το λανσάρισμα του ΟΚ! στην αγορά της Αλβανίας επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην ελληνική έκδοση του περιοδικού. Η επέκτασή μας σε μια νέα, δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά, όπως είναι η Αλβανία και παράλληλα η ταυτόχρονη κυκλοφορία της συγκεκριμένης έκδοσης σε τέσσερις χώρες συνιστούν ένα πρωτοποριακό εκδοτικό εγχείρημα. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, συνεπής ως προς την στρατηγική του, Θα αξιολογεί και αξιοποιεί συνεχώς ευκαιρίες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ηγετική του θέση στην αγορά».

Ο κ. Φάνης Ταμπάκης Γενικός Διευθυντής της ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ συμπλήρωσε: «Στόχος του Ομίλου ANTENNA, στο εκδοτικό κομμάτι, είναι να προσφέρει εκδόσεις που θα καλύπτουν το ευρύ και διαρκώς μεταβαλλόμενο φάσμα των ενδιαφερόντων και αναγκών του αναγνωστικού κοινού».

H ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί σήμερα
μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες περιοδικών στην Ελλάδα. Το portfolio εκτός από το ΟΚ! – περιλαμβάνει το τηλεοπτικό περιοδικό MY tv και τα μηνιαία περιοδικά: «Αστρολόγος», «FORMA», «Παιδί & Νέοι Γονείς». Επίσης εκδίδει το «Οικία & Διακόσμηση» και το «Diva’s Wedding».
Keywords
Τυχαία Θέματα