Θρίλερ στην ΕΡΤ με την εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά...

13:16 4/4/2013 - Πηγή: TVNea

Απίστευτα για ακόμα μία φορά όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ. Ενώ οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης πραγματοποιούν συνεχώς απεργίες και στάσεις εργασίας, προσπαθώντας να ασκήσουν πιέσεις στην κυβέρνηση να μην «ξεπουλήσει» την ΕΡΤ, απαξιώνοντάς την ακόμα περισσότερο,
τα αυτιά των ιθυνόντων δεν φαίνεται να ιδρώνουν καθόλου....Ενώ, όπου τους συμφέρει, οι διαδικασίες γίνονται… εξπρές, αντίθετα στους συμβασιούχους οι διαδικασίες είναι… χαλαρές και γραφειοκρατικές. Για να μην αναφέρω ότι ζητούν συνεχώς από το μόνιμο προσωπικό να εργαστεί υπερωριακά, προκειμένου να βγει το πρόγραμμα, αλλά για το πότε και αν θα δώσουν αυτά που πρέπει... ούτε λόγος!

Να σημειώσουμε ότι ορισμένοι από τους διοικούντες της ΕΡΤ καταβάλλουν προσπάθειες να βγάλουν πρόγραμμα στον αέρα, αλλά τελικά τους αφήνουν… στον αέρα, καθώς δεν λαμβάνονται οι αποφάσεις που πρέπει.

Σε αυτό το πλαίσιο… εμπαιγμού, έχει εγκλωβιστεί και η καινούργια εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά, για την οποία σας έχω αναφέρει εδώ και καιρό ότι είναι έτοιμη να βγει στον αέρα, αλλά στην παρούσα φάση, μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου, Νίκου Σίμου, πήρε καινούργια αναβολή μέχρι να διοριστεί ο καινούργιος Γκικας Μαναλης και να πέσουν οι υπογραφές. Σε μία περίοδο λοιπόν που η ΕΡΤ θα μπορούσε με τη συγκεκριμένη εκπομπή να μπει ανταγωνιστικά στην πρωινή ζώνη, κάποιοι επιλέγουν… τυχαία (?!?) να καθυστερούν την πραγματοποίησή της.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες,σκοπός αυτών που δεν θέλουν να παραδώσουν την ΕΡΤ αμαχητί, είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Απριλίου, μία δηλαδή βδομάδα πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ωστόσο τα προβλήματα που προσπαθούν να ξεπεράσουν είναι πολλά και κάπου εκεί υπάρχει ένας… πόλεμος στο παρασκήνιο, από κάποιους που προσπαθούν να την ματαιώσουν, θεωρώντας ότι αν δεν βγει πριν το Πάσχα, μετά… δεν θα βγει στον αέρα, τουλάχιστον αυτή τη σεζόν, αφήνοντας το πρόγραμμα της ΕΤ1 κενό και το πεδίο ελεύθερο στους ανταγωνιστές της ΕΡΤ. Έτσι λοιπόν ακόμα είμαστε στον… αέρα για το αν η καινούργια εκπομπή θα βγει στον αέρα, ενώ πρέπει να επισημάνω ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από ορισμένους συντελεστές της εκπομπής. Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει και ποιος θα υπερισχύσει από τον πόλεμο στο παρασκήνιο…!newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα