Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτης: Μαζί στη σκηνή

17:01 26/5/2013 - Πηγή: TVNea
Η επιτυχημένη φαρσοκωμωδία Ψύλλοιστ’ αυτιά του Ζορζ Φεϊντώ θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Αλίκη τον ερχόμενο Οκτώβρη, όπως αναφέρει το περιοδικό Like! της Espresso.
Η παράσταση ανεβαίνει σε απόδοσητου Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Για τουςπρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν συμφωνήσει οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ΒίκυΣταυροπούλου, Σοφία Μουτίδου, Μίνα Αδαμάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, ΚωνσταντίνοςΚακούρης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται
να ολοκληρωθεί η διανομή. Ηυπόθεση θέλει μία σύζυγο να δοκιμάζει την αντοχή της ηθικής του άντρα της καινα του στέλνει ένα γράμμα, προερχόμενο από μία άλλη γυναίκα, με το οποίο τονπροκαλεί να συναντηθούν σ’ ένα κακόφημο ξενοδοχείο. Όμως αυτή η συνάντησηγίνεται αιτία για μία σειρά παρεξηγήσεων που οδηγεί σ’ ένα τρελό κυνηγητό τωνεμπλεκόμενων.
Ο Φεϊντώ παρουσιάζει την εικόνα της σύγχρονης του κοινωνίας πουθυμίζει φρενοκομείο. Γρήγοροι ρυθμοί, αιχμηροί διάλογοι και δράση είναι μερικάαπό τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης δουλειάς που ανεβαίνει σε παραγωγή τηςΕλληνικής Θεαμάτων και είναι μία από τις φιλόδοξες παραστάσεις του χειμώνα. Τοέργο είχε παρουσιαστεί στο Θέατρο Γκλόριατη δεκαετία του ’60 από το θίασο του Ντίνου Ηλιόπουλου, ενώ πιο πρόσφατοανέβασμα έγινε το 2006 από τον Γιώργο Κιμούλη, έχοντας στο πλευρό του τη ΛήδαΜατσάγγου, τον Αργύρη Αγγέλου, τη Γαλήνη Τσεβά κ.ά.
Keywords
Τυχαία Θέματα