Σήμερα το ραντεβού Ουγγαρέζο-Mega!

10:00 4/6/2015 - Πηγή: TVNea
Σε αναταραχή βρίσκεται το Mega με τις εξελίξεις που συμβαίνουν και αφορούν τόσο το Μάρκο
Σεφερλή,όσο και το Δημήτρη Ουγγαρέζο.Το κανάλι βρέθηκε εξ αμύνης με όλα αυτά και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του.Έτσι σε λίγες ώρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ένα ιδιωτικό ραντεβού με τον διευθυντή προγράμματος του Mega,Λοίζο Ξεόπουλο.Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθεί το προχθεσινό περιστατικό και παράλληλα θα γίνει και η πρόταση για την επόμενη σεζόν.

Ο σταθμός δεν φανταζόταν πριν λίγο
καιρό ότι τα σενάρια που θέλουν να μετακομίζει ο παρουσιαστής τους στο απέναντι κανάλι είχαν βάση και τώρα που αποδεικνύεται ότι οι συζητήσεις του με τον Ant1 είναι σε προχωρημένο στάδιο,οι διαδικασίες επισπεύδονται.

Το Mega τον θέλει πολύ στο δυναμικό,διότι το θεωρεί έναν άξιο συνεργάτη και σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία του προγράμματος του.Από την άλλη,για να τον διεκδικήσει ο Mega θα πρέπει να κάνει στο Δημήτρη Ουγγαρέζο μία άκρως δελεαστική πρόταση,με άλλα λόγια να του προσφέρει μία δική του εκπομπή.

Κάτι τέτοιο φαντάζει ως ακατόρθωτο,αφού τα οικονομικά δεδομένα στο σταθμό είναι σε πενιχρή κατάσταση και επίσης το σενάριο που θέλει την αυτονόμηση του ¨Ouggachallenge¨ είναι επικίνδυνο.Και ο λόγος επειδή τα νούμερα της εκπομπής-ενότητας στην prime time είναι απογοητευτικά και δεν ξεπερνούν το 10%.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα