Σαββας Πούμπουρας:Νεωτεριστής αλλά και παραδοσιακός

17:01 6/8/2011 - Πηγή: TVNea
(Από τη συνέντευξη στο περιοδικό Down Town)
Δεν φαίνεται πάντως να σε απασχολεί και τόσο πολύ η δημόσια εικόνα σου, το να μην κάνεις λάθη ή να βγάλεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι.
Με απασχολεί, ως εκεί που πρέπει όμως. Η υπερβολή σε όλους τους τομείς δεν είναι καλό πράγμα. Προσέχω να μη λέω «χοντράδες» και να μην προσβάλλω κανέναν. Υπάρχουν ελάχιστες φορές, όμως, που δεν το έχω καταφέρει. Γενικά, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι. Ό,τι βλέπεις, ό,τι κάνω και λέω είναι απολύτως φυσικό.

Έχεις σκεφτεί ποια είναι αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που σε κάνουν να έχεις γκελ στον κόσμο;
Τα νούμερα τηλεθέασης του Πλάκα Κάνεις ήταν εξαιρετικά...
Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν ότι η εκπομπή έχει γκελ στον κόσμο, κυρίως τα ζευγάρια που συμμετείχαν και μετά ο Δημήτρης κι εγώ. Όσο για το προσωπικό γκελ, όπως σου είπα, είμαι απλά ο εαυτός μου. Και όποιος είναι ο εαυτός του, πιστεύω, βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Γιατί οι άντρες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν πλέον τις γυναίκες; Όλο και περισσότεροι άντρες, σε παρέες, ψιθυρίζουν τη λέξη «ευνουχισμός»...
Γιατί ο άντρας χάνει τα
αρσενικά του στοιχεία. Χάνει τις παλιές καλές αξίες που πήρε από τον πατέρα του. Είμαι οπαδός του νεοτερισμού, αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να αλλάζουν. Υπάρχει και η αξία του κλασικού. Γίνε παλιομοδίτης, ρε παιδί μου! Παράτα το «Hi, moro» στο chat, πήγαινε κοντά της και πες «καλησπέρα, είμαι ο τάδε και θέλω να σε γνωρίσω». Όσο για τις γυναίκες, αφού έχουν ξεθάψει το «vintage» σαν στιλ, ας το υιοθετήσουν και στις σχέσεις τους. Να θέλουν το vintage άντρα. Ο άντρας, που είναι κύριος και σταθερός στις απόψεις του, δεν πρέπει να φοβάται τίποτα, όσο δυναμική και ανεξάρτητη κι αν είναι η γυναίκα. Κι ας βγάζει και παραπάνω λεφτά. Είναι κόμπλεξ του άντρα να λέει «δεν την μπορώ, βγάζει περισσότερα από μένα». Σιγά, ρε μαλάκα, και τι έγινε; Μπορείς να βγεις έξω με 20 ευρώ και να την κάνεις να τρελαθεί!
Keywords
Τυχαία Θέματα