Σαρκοζί προς Παπανδρέου: "Είσαι ένας γαμ#μένος ψυχοπαθής!"

18:15 26/11/2013 - Πηγή: TVNea
«Γαμ...νο ψυχοπαθή»! Έτσι φέρεται να αποκάλεσε ο Νικολά Σαρκοζί τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός αποκάλυψε την πρόθεσή του να γίνει δημοψήφισμα στην Ελλάδα για την παραμονή ή όχι της χώρας στο
ευρώ.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Ισπανού πρώην πρωθυπουργού, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, «To Δίλημμα», απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει σήμερα το Reuters, πριν τη Σύνοδο του G20 τον Νοέμβριο του 2011 στις Κάννες, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν έξαλλος με τον Παπανδρέου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, όταν αντίκρυσε τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας. Μάλιστα, γαλλικές εφημερίδες είχαν αναφέρει εκείνη την εποχή ότι κατά τη διάρκεια εργασιακού δείπνου, ο Νικολά Σαρκοζί επιτέθηκε φραστικά στον Παπανδρέου, ουρλιάζοντας ότι με την απόφασή του θέτει σε κίνδυνο την Ευρωζώνη και αποκαλώντας τον... «a f*cking psycho», δηλαδή... «γαμ...νο ψυχοπαθή»! Μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος φέρεται να ήταν τόσο εξοργισμένος, που πάτησε το ένα πόδι σε μια καρέκλα, επιχειρώντας να ανέβει στο τραπέζι για να... επιπλήξει τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας, ωστόσο τον συγκράτησαν την τελευταία στιγμή οι συνεργάτες του.

«Ο Παπανδρέου είναι μαλ*κας, ένας πραγματικός μαλ*κας», φέρεται να είχε πει επίσης εκείνη την ημέρα ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Canard Εnchaîné».
Keywords
Τυχαία Θέματα