Εβελίνα Παπούλια: Η προσωπική της ζωή και οι «Δύο Ξένοι»

16:15 26/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο «Όλα», το βράδυ της Δευτέρας, και αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην προσωπική της ζωή, ενώ θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι».
Για την προσωπική της ζωή, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Πήγα να παντρευτώ όσο ήμουν στην Αμερική για να πάρω τη βίζα. Ευτυχώς που δεν το έκανα γιατί ο σύντροφός μου βγήκε λίγο psycho και δεν θα με χώριζε
μετά. Απλά ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος και όταν χωρίσαμε είχαμε προβλήματα. Φαντάσου να είχαμε παντρευτεί λοιπόν», ενώ συμπλήρωσε: «Εδώ τώρα και στον μήνα χωρίζω, φαντάσου να παντρευόμουν τότε (στην Αμερική) που ήμουν πιτσιρίκι. Θα έπρεπε να μείνω και παντρεμένη για κάποια χρόνια [...] Κάνω πολύ μεγάλες σχέσεις, αλλά αν τύχει και παντρευτούμε σε ένα μήνα μέσα έχω φύγει».
Επίσης, η Εβελίνα Παπούλια θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Δυο Ξένοι» στο Mega: «Αυτό που μου συνέβη ήταν το εξής: Εγώ πάντα είχα μια ήσυχη ζωή, όχι στην καθημερινότητα, σχετικά με το ποια είμαι. Δεν είχα ποτέ αυτό το "δείτε με". Δεν ήμουν ποτέ το κέντρο της παρέας. Όταν έγινε αυτό με τους "Δυο Ξένους" και δούλευα πρωί βράδυ, το πρωί είχα τα γυρίσματα, το βράδυ ήμουν στο Εθνικό, δεν προλάβαινα καν να καταλάβω τι έχει συμβεί [...] Ξαφνικά μπήκα σε μια διαδικασία που δεν μπορούσα να την ελέγξω. Φτιάχτηκε μια εικόνα που ήταν ξένη για μένα. [...] Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντική στιγμή. Όλο αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα... Το πόσο αυτό πήρε έκταση και δημοσιότητα, είναι άλλο θέμα. Μετανιώνω γιατί δεν το χάρηκα τότε».
Keywords
Τυχαία Θέματα