Σ. Τσιμτσιλή: το στοίχημα το κέρδισε!

17:55 2/5/2013 - Πηγή: TVNea
Όταν υπέγραφε το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου, σίγουρα δεν υποψιαζόταν την πορεία που επρόκειτο να ακολουθήσει. Η - μητέρα πια! - Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες και πλέον ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της βήματα είναι ανθηρά!

Το "FthisTV" ήταν μία εναλλακτική καλοκαιρινή πρόταση του Ant1, η οποία μας δημιούργησε θετικές εντυπώσεις και κατάφερε να αποκτήσει το δικό της κοινό, αν και σε μία άκρως ανταγωνιστική και αντι-lifestyle
ζώνη, όπως αυτή της prime time (21:00-22:00). Με τις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, τα αποκλειστικά θέματα που τρέχουν και την αστρολογική συμβολή της Λίτσας Πατέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε μία δυνατή σκαλέτα εκπομπής, η οποία της έδωσε το βήμα να μεταβεί, αρχικά στην απογευματινή (17:00-18:00) και στη συνέχεια στην πρωινή ζώνη (11:00-12:00).

Οι επιδόσεις του "FthisTV" κρίθηκαν ιδιαίτερα ικανοποιητικές και έφεραν τη Σταματίνα στο επίκεντρο της προσοχής, με τα νούμερα της τηλεθέασης να κυμαίνονται στο 15-20%, ενώ λίγες ήταν και οι φορές που το όριο του 20% ξεπεράστηκε στο γενικό σύνολο. Παρά το γεγονός ότι η αντίπαλη εκπομπή του Mega σημειώνει διπλάσιες τηλεθεάσεις σε γενικό μέσο όρο και νεανικά κοινά, το στοίχημα της Σταματίνας φαίνεται πως κερδήθηκε, δεδομένου πως κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να... αναστηλώσει την αιμορραγούσα πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Ant1, έστω και με ποσοστά λίγο πιο κάτω από το 20%.

Στα υπέρ της εκπομπής περιλαμβάνεται αναμφισβήτητα το χαμηλό κόστος παραγωγής της, καθώς οι απευθείας συνδέσεις και τα εξωτερικά γυρίσματα δεν αποτελούν καθημερινά θέματα στη σκαλέτα του "FthisTV". Ωστόσο, παρά τη μικρή της διάρκεια και το χαμηλό κόστος παραγωγής, κατορθώνει να συγκεντρώσει τα βλέμματα των τηλεθεατών, χωρίς τα έξοδα και τα "παρελκόμενα" στην αντίστοιχη ζώνη του Mega. Κι αν τώρα η εγκυμοσύνη της έβαλε προσωρινά φρένο στην τηλεοπτική της πορεία, οι συζητήσεις της Σταματίνας με τον Ant1 πρόκειται να αναθερμανθούν μέσα στο καλοκαίρι, για να εξεταστεί το επόμενο βήμα της συνεργασίας. Οι φήμες περί ανανέωσης συμβολαίου και επιμήκυνσης του "FthisTV" από τη ζώνη 11:00-12:00 σε 11:00-13:00 φουντώνουν ιδιαίτερα! Όπως και να 'χει, αποκλειστική προτεραιότητα της παρουσιάστριας είναι αυτή τη στιγμή να αναθρέψει και να περιποιηθεί το νεογέννητο κοριτσάκι της.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ποιος/ποια θα αναλάβει το FTHIS TV;Το TvNea αποκαλύπτει
Keywords
Τυχαία Θέματα