Ε. Παπαρίζου: "Δεν παντρεύομαι!" (Video)

17:17 2/5/2013 - Πηγή: TVNea
H Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στα παιδικά χωριά SOS μαζί με τη φίλη της Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και με αφορμή αυτό μίλησε για διάφορα θέματα.

«Είμαι σε πολύ καλή φάση. Κάνω αυτό που μου χει λείψει περισσότερο», δήλωσε στην κάμερα του πρωινού του mega και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η γλυκιά Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για την υπερβολή που υπάρχει στη χώρα μας σε αντίθεση με τη Σουηδία, ενώ αποκάλυψε πως αν ασχολιόταν ποτέ με την πολιτική
θα ήθελε να αναλάβει το κομμάτι της παιδείας, χωρίς αμοιβή. Σχετικά με το νέο της βιντεοκλίπ, «Πόσο μ ΄αρέσει», είπε ότι είναι προκλητικό και το ξέρει. Είναι όμως κάτι που οι καλλιτέχνες μπορούν να κάνουν.

Στο θέμα καριέρας και οικογένειας, προτιμά την οικογένεια, γιατί προέρχεται από ισχυρή οικογένεια και είναι κάτι που θέλει να το μεταφέρει και στη δική της ζωή. «Η οικογένεια είναι το καταφύγιο μου», είπε χαρακτηριστικά. «Συγνώμη δεν έχω να ζητήσω σε κανέναν . Να ευχαριστήσω έχω πολλούς, τον κόσμο, τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και με ενδυναμώνουν και τη μαμά μου», ανέφερε σε σχετική ερώτηση. «Άργησα να βγάλω δίσκο με ελληνικό στίχο αλλά καλά έκανα», τόνισε σχετικά με την αποχή της από τον ελληνικό στίχο.

Όσον αφορά την παραμονή της στη Σουηδία και τον χαμό του πατέρα της είπε : «Για αρκετό διάστημα άφησα τη Σουηδία εντελώς εκτός επαγγελματικά. Το 2009 με την εταιρεία μου είχαμε σκοπό να βγάλω καινούργιο δίσκο, όμως πέθανε ο μπαμπάς μου και είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγάλω δίσκο. Με το χαμό του πατέρα μου είχαμε κάποια δικαστήρια γιατί το ασθενοφόρο άργησε μισή ώρα να έρθει στο σπίτι μας και δεν ήθελα να βγω στα σουηδικά μέσα και να μιλήσω. Ότι και να γίνει η ζωή μας συνεχίζεται και ο θυμός φεύγει».

Πάσχα η πετυχημένη τραγουδίστρια θα κάνει οικογενειακά αφού όπως είπε περιμένει και την μητέρα της να έρθει στην Ελλάδα. Όσον αφορά τις φήμες περί δέσμευσης, ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα