Σ. Μπουλάς: Με χαμόγελο και αισιοδοξία από τη Ρώμη

08:30 20/6/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι κάποιοι άνθρωποι ταυτισμένοι στις συνειδήσεις μας με το κέφι, το γέλιο και την ανεμελιά. Έχουμε μεγαλώσει με τη φωνή τους, τη μορφή τους... έχουμε διαμορφώσει την αίσθηση του χιούμορ μας χάρη σε αυτούς και αναπόφευκτα αποτελούν - ακούσια για αυτούς-αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας. Ένας εξ αυτών είναι ο Σάκης Μπουλάς, καλλιτέχνης με τάλαντο πολύπλευρο, άνθρωπος παθιασμένος και δυναμικός, μαθημένος στο να δίνει μάχες και να τις κερδίζει.

Ήταν, λοιπόν, απαράμιλλη η χαρά μας χθες βράδυ, όταν συνομιλήσαμε με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος γαλήνιος και χαλαρός
απολάμβανε τη βόλτα του με αγαπημένη παρέα στα γραφικά σοκάκια της Ρώμης, περιδιαβαίνοντας την Piazza Navona και τις λοιπές, μοναδικής ομορφιάς πλατείες της «αιώνιας πόλης», όπως μόνο εκείνος ξέρει να βιώνει τις στιγμές του στον αγαπημένο του προορισμό. Μακριά από την Ελλάδα και την γκρίζα καθημερινότητά της, από το περιχαρακωμένο, στενό περιβάλλον που μας κάνει όλους να ασφυκτιούμε, ο Σάκης όλων μας, περπατά, γεύεται, ανακαλύπτει νέα μονοπάτια, νέες διαδρομές, νέες μουσικές και φροντίζει καλύτερα από τον καθένα να πράξει αυτό που για τους περισσότερους από εμάς είναι ουτοπία. Να ζει και όχι απλά να υπάρχει. Και όλα αυτά παρά τις Κασσάνδρες που έσπευσαν να ισχυριστούν τα αντίθετα ταράζοντας και αναστατώνοντας όλους μας.

Αυτές οι μικρές αποδράσεις είναι τελικά που οδηγούν στο ευ ζην. Και ο Μπουλάς ξέρει ως γνήσιος καλλιτέχνης και βιώνει έμπρακτα τη φράση του Καζαντζάκη: «…Μια αστραπή η ζωή μας, μα προλαβαίνουμε».

Παράδειγμα προς μίμηση. Ας το ακολουθήσουμε.

nassosblog
Keywords
Τυχαία Θέματα