''Ράους'':Την Πέμπτη η πρεμιέρα!

08:40 5/10/2011 - Πηγή: TVNea
 Μία από τις πιο πολιτικές και πιο επίκαιρες κωμωδίες κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 9:15 μ.μ.. Ο λόγος για το ''Ράους'' που φέρει την υπογραφή του δίδυμου Ρέππας-Παπαθανασίου και συνεχίζεται για 2η χρονιά με ελάχιστες αλλαγές,όσον αφορά το καστ.

Πρόκειται για την ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων που προσπαθούν με χίλιους τρόπους να εξαπατήσουν το δημόσιο για να αποσπάσουν εύκολο χρήμα. Αυτοί οι 8 νεοέλληνες, απαρτίζονται από τους: Ελένη Γερασιμίδου, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Βασιλική Ανδρίτσου, Χάρη Γρηγορόπουλο, Παντελή Καναράκη, Ζώγια Σεβαστιανού,Αντώνη Κρόμπα και Τζόϋς Ευείδη. 

Ο
Αντώνης Κρόμπας αποτελεί ''new entry'' στον θίασο και θα υποδύεται τον προαγωγό της Βασιλικής Ανδρίτσου, ενώ η Τζόϋς Ευείδη αντικαθιστά την Άβα Γαλανοπούλου.

Πώς ξεκινάει η ιστορία; Τρεις τυπικοί μικροαστοί: Ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών (Αντωνόπουλος), μία προϊσταμένη νοσοκόμα (Γερασιμίδου) και μία φαρμακοποιός (Ευείδη) κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Ένα υπέροχο κτίριο με ιστορία, καθώς είχε μείνει -κάποτε- ο Άγγελος Σικελιανός. Όμως, μέσα σ' αυτό το υπέροχο -ιστορικό- σπίτι στεγάζεται ένας οίκος ανοχής με μία Ελληνίδα πόρνη (Ανδρίτσου) και μία Ρωσίδα (Σεβαστιανού), καθώς επίσης ο υπάλληλος επί της υποδοχής (Καναράκης) και ένας νταβατζής (Κρόμπας). Οι τρεις μικροαστοί  κληρονόμοι στην αρχή σοκάρονται, ενώ αργότερα στήνουν ολόκληρη κομπίνα προκειμένου να ιδρύσουν ένα ψεύτικο πολιτιστικό σύλλογο, διεκδικώντας μία... επιδότηση από τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Όταν όμως έρχεται για έλεγχο ο αυστηρός Γερμανός επίτροπος (Γρηγορόπουλος), πώς θα παρουσιάσουν τον οίκο ανοχής σαν πολιτιστικό κέντρο;

 Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο ''Πειραιώς 131'' για 2η χρονιά, ενώ θα παίζεται από Τετάρτη έως Κυριακή.

Τετάρτη: 20.00
Πέμπτη: 21.15 (Λαϊκή)
Παρασκευή: 21.15
Σάββατο: 18.15 (λαϊκή) και 21.15
Κυριακή: 18.15 & 21.15

...ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν:
Φοιτητικό-16 ευρώ
Ομαδικό-18 ευρώ
Λαϊκή-18 ευρώ
Εξώστης-20 ευρώ
Πλατεία-25 ευρώ

Ο θίασος παρουσιάζει στον γερμανό επίτροπο...το πολιτιστικό κέντρο.
Οι πρωταγωνιστές δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας...
3 μικροαστοί κληρονόμοι-σοκαρισμένοι από τον οίκο ανοχής!


Keywords
Τυχαία Θέματα
ΡάουςΤην Πέμπτη,raoustin pebti