Συνεχίζεται η κοροιδία των καναλαρχών

17:47 4/10/2011 - Πηγή: TVNea
-Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ deal για τον Μπόμπολα,την ώρα που οι εργαζόμενοι αγκομαχούν απλήρωτοι.
Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι της Πήγασος ΑΕ παραμένουν απλήρωτοι χωρίς κανέναν λόγο, μόνο και μόνο ως επίδειξη τσαμπουκά της εργοδοσίας, ο ΑΚΤΩΡ συμφερόντων Μπόμπολα κάνει μπίζνες με τους Καταριανούς, «ξεφορτώνοντας» χρυσό!To deal στα μεταλλεία Χαλκιδικής ξεπερνά το 1,1 δις
ευρώ(!)
-Προκλητική σιωπή για τη στάση Γιαννίκου στο Alter.
 Αφού διευκρινιστεί με κάθε τρόπο και ξεκαθαριστεί ότι το Alter αυτή τη στιγμή είναι κλειστό κατόπιν εντολής του Κ. Γιαννίκου, να σημειωθεί ότι από τις σημερινές συνελεύσεις των τεχνικών και των δημοσιογράφων του καναλιού προέκυψαν τα εξής:


Οι τεχνικοί αποφάσισαν μαζί με τους διοικητικούς υπαλλήλους να μην δεχθούν τις ημερομηνίες αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους που πρότεινε ο Κ. Γιαννίκος και να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας από αύριο, επισχέσεις, αλλά και μηνύσεις και αγωγές, εξαντλώντας όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουν προκειμένου να πληρωθούν.
Οι δημοσιογράφοι, κατέληξαν ότι μόνο με ανοιχτό το κανάλι μπορούν να διαπραγματευθούν και να ελπίζουν κάποια στιγμή να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Συγκεκριμένα ως προς τις ημερομηνίες που κατέθεσε ο Κ. Γιαννίκος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, η συνέλευση των δημοσιογράφων ζήτησε να συμπιεστούν και να μεταφερθούν πιο κοντά οι ημερομηνίες αποπληρωμής, καθώς επίσης και να συσταθεί επιτροπή προκειμένου να ελέγχει τα έσοδα και τα έξοδα του καναλιού.

Τέλος, ο Κ. Γιαννίκος ζήτησε εργασιακή ειρήνη, ενώ για να τηρηθούν οι ημερομηνίες αποπληρωμής που πρότεινε θα πρέπει να ανασταλεί κάθε κινητοποίηση, λέγοντας προκλητικά για κάθε στάση εργασίας θα μετατίθεται και η ημερομηνία. Συγκεκριμένα πρότεινε: ο Αύγουστος να πληρωθεί μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, ο Σεπτέμβριος μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ο Οκτώβριος μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2012 ο Νοέμβριος και πάει λέγοντας! Να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε, στις 18 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία εκκαθάρισης και εν συνεχεία μπαίνει το νέο fund.(Εnimerosi24)
Keywords
Τυχαία Θέματα