Ραδιοφωνική έκπληξη Ευαγγελάτου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

19:45 4/11/2014 - Πηγή: TVNea
Και ενώ όλοι ανέμεναν ότι η νέα εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM θα είναι μια ακόμη «βαριά» ενημερωτική-πολιτική εκπομπή στον πρωινό κόσμο των ερτζιανών εντούτοις ο Νίκος Ευαγγελάτος εκπλήσσει θετικά.

Η εκπομπή είναι 50% σχόλιο και επικαιρότητα και – εδώ είναι η έκπληξη- πολύ καλή μουσική. Ο Νίκος Ευαγγγελάτος
παίζει all time classics και μάλιστα επιλέγει τραγούδια που συνήθως κρύβουν πίσω τους ενδιαφέρουσες ή παράξενες ιστορίες τις οποίες και εξιστορεί. Το συμπέρασμα είναι ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι πολύ διαφορετικός ως άνθρωπος και με πολλά ενδιαφέροντα, από την εικόνα που έχει «χτιστεί» για αυτόν στην τηλεόραση! Όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν αρχικά δεν μπορούσε και στη συνέχεια όταν είχε την ευκαιρία δεν θέλησε ο ίδιος να βγάλει από πάνω του το «τηλεοπτικό κοστούμι» που του έραψε ο Σταμάτης Μαλέλης όταν τον έριξε στην αρένα των δελτίων ειδήσεων. «Ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος ότι ο εαυτός που πουλάει τηλεοπτικά δεν έχει πολύ σχέση με τον πραγματικό του εαυτό αλλά θεωρεί ότι ο πραγματικός του εαυτός δεν θα του προσφέρει επαγγελματική επιτυχία και ευημερία και έτσι κάποιες φορές που είτε τυχαία είτε όπως τώρα με τη ραδιοφωνική εκπομπή εμφανίζονται πτυχές του αληθινού Ευαγγελάτου μένουν όλοι με την απορία» υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον δημοσιογράφο.

Παρόλα αυτά δεν θα ήταν κακή ιδέα να ρισκάρει όταν του ξαναδοθεί η ευκαιρία στην τηλεόραση με μια εκπομπή όπως θα ήθελε πραγματικά και όχι όπως επιτάσσει κάποια κλασική τηλεοπτική συνταγή!

enimerosi24http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα