«Πονοκέφαλος» για MEGA – ANT1 οι σειρές του ALPHA

19:01 4/11/2014 - Πηγή: TVNea
Η πρωτιά του ALPHA την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε προβληματισμό στα επιτελεία του MEGA και του ΑΝΤ1. Οι αδυναμίες και των δυο στο νέο τους πρόγραμμα είναι έντονες, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να έχουν μετακινηθεί, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στις επιλογές του ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας με την αήττητη «Μουρμούρα», τον Λάκη Λαζόπουλο, την Ελένη Μενεγάκη,
αλλά και τη νέα σειρά «Το σόι σου», σε συνδυασμό φυσικά και με τις υπόλοιπες εκπομπές, κατάφερε σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του να καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση στο μέσο έλληνα τηλεθεατή.

Αντίθετα στο MEGA, εκτός από τη μέτρια ανταπόκριση στην καθημερινή σειρά «Δικαίωση»… είναι ορατή η απουσία για παράδειγμα των σειρών του Γιώργου Καπουτζίδη που καταφέρνει να απευθύνεται στη μεγάλη μάζα των τηλεθεατών ή το κενό της σειράς «Κάτω Παρτάλι» που συγκέντρωνε εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις πέρυσι. Έτσι, αποφάσισαν μέχρι να ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια τον Φεβρουάριο να την προβάλλουν σε επανάληψη τρεις φορές την εβδομάδα, προσδοκώντας παράλληλα τηλεθεάσεις τις επόμενες ημέρες από τις πρεμιέρες του Άκη Πετρετζίκη, της νέας πρωτότυπης εκπομπής συνεντεύξεων με τον Χρήστο Ανθόπουλο, της Σμαράγδας Καρύδη και φυσικά όταν ξεκινήσει η «Εθνική Ελλάδος» του Γ. Καπουτζίδη.

Αντίστοιχα στον ΑΝΤ1 αιφνιδιάστηκαν από την ανταπόκριση του κοινού στο «Dancing», αλλά και από τις χαμηλές πτήσεις για παράδειγμα της νέας σειράς «Τρίχες». Ωστόσο, το κοκτέιλ του νέου προγράμματος που αποτελείται από σειρές που ξεχωρίζουν όπως το «Ταμάμ», από τις προσδοκίες για την καθημερινή σειρά «Οι συμμαθητές», καθώς και τις εκπομπές «Ράδιο αρβύλα», «Καρντάσιανς», «ΌΛΑ μπιπ»… θεωρούν ότι σύντομα θα τους βοηθήσουν να ανακτήσουν το προβάδισμά τους στα νεανικά κοινά που αποτελεί και στόχο.

enimerosi24http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα