Ρ. Ρίγγα:"To Mega μας έχει πει οτι η σειρά θα προβληθεί τον Οκτώβρη!"

19:15 31/3/2011 - Πηγή: TVNea
Ανήκει στι γυναίκες σεναριογράφους, που ό,τι και να γράψει, γίνεται μεγάλη επιτυχία. Έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς και επιτυχημένους ηθοποιούς και είναι από τους ανθρώπους που έχουν πολύ χιούμορ, αγάπη και που βλέπουν τον κόσμο θετικά. Αυτό το διάστημα ετοιμάζει μια νέα σειρά για λογαριασμό του Μega, που φέρει τον τίτλο "Σπίτι μου-Σπιτάκι μου". 
Η κ. Ρένα Ρίγγα βρήκε λίγο ελέυθερο χρόνο και μίλησε Αποκλειστικά στο tvnea για τα παιδικά της χρόνια, τις μεγάλες της
επιτυχίες, τη νέα της σειρά, το καστ που θα πρωταγωνιστεί, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και πολλά άλλα.
  Ξεκινώντας τη συνέντευξη μας, θα ήθελα να σας πάω κάποια χρόνια πίσω. Τι θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια;"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, ( γιαυτό δεν κρυολογώ εύκολα lol ). Σχολείο, φίλοι, πρώτοι έρωτες όπως όλοι μας. Μετά Πανεπιστήμιο, γάμος, μεταπτυχιακά στην Αγγλία, μωρό (έδωσε αρκετές εξετάσεις μαζί μου o γιος μου)  και τέλος εγκατάσταση στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους."
Αλήθεια, πότε γράψατε την πρώτη σας καλή έκθεση; "Την πρώτη μου καλή έκθεση την έγραψα στη πρώτη δημοτικού. Σ΄ όλο το δημοτικό διαβάζανε τις εκθέσεις μου σ’ όλο το σχολείο."
Σε ποιά ηλικία καταλάβατε οτι θέλετε να σχοληθείτε με τη σεναριογραφία; "Έγραφα πάντα αλλά όχι σενάριο. Το σκέφτηκα όταν στα 26 μου όταν συγκατοίκησα με σκηνοθέτη, το παιδί μου και το παιδί του - the 4 of us."
Έχετε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Ποιά από τις συνεργασίες σας ξεχωρίζεται; "Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια δουλειά. Ήταν όλες τους παιδιά μου και τις αγαπάω όλες. Αυτές που ξεχώρισαν και έκαναν νούμερα ήταν μάλλον οι καλύτερες. Συνεργάστηκα περισσότερο με τον Γιάννη τον Μπέζο που είναι μεγάλος δάσκαλος και σχολή σε ότι κάνει."
Υπάρχει κάποιος ηθοποιός με τον θέλατε να συνεργαστείται, αλλά δεν το καταφέρατε;"Ήθελα να ζήσω λίγο νωρίτερα και να γράψω σενάριο για τους Μόντυ Πάϊθονς. Προσπάθησα επίσης να συνεργαστώ με τον Μπράντ Πιτ αλλά δεν τα κατάφερα ακόμη. Πού θα μου πάει όμως… υπάρχουν κι εδώ παραλίες   Μπραντ!"
Οι εποχές στην τηλεόραση έχουν αλλάξει. Πως βλέπετε την τηλεόραση του 2011; Υπάρχουν περιθώρια καλυτέρευσης ή θα λέμε "Κάθε πέρσι και καλύτερα;""Πάντα λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα από συνήθεια. Συνηθίζουμε σ’ έναν τρόπο δουλειάς και αυτόν αποζητάμε. Βέβαια το «πέρσι» μας είχε και περισσότερα λεφτά και αυτό κάνει τη διαφορά στις δουλειές. Μας λείπουν τα χρήματα φέτος, γι’ αυτό και δεν γίνονται δουλειές, γι’ αυτό και αυτές που γίνονται είναι φτηνές."
Πως βλέπετε το γεγονός οτι τα κανάλια έχουν γυρίσει την πλάτη τους στην Ελληνική μυθοπλασία;"Δεν έχουν γυρίσει την πλάτη τους από άποψη, μάλλον από ανέχεια. Θέλουν λεφτά οι σειρές και η διαφήμιση πια δεν πληρώνει. Οι καλές σειρές όπως το ΝΗΣΙ μαζεύουν τον κόσμο και δίνουν αξία στον τηλεοπτικό, κοστίζουν όμως πια πάρα πολύ."
 Γενικά, παρακολουθείτε τηλεόραση; Τι σας άρεσε από τη φετινή σεζόν;"Φέτος βλέπω λίγο γιατί ακόμη και οι ειδήσεις είναι σαν κακοστημένο θρίλερ χωρίς δικαίωση στο τέλος.  Βλέπω ελλ
Keywords
Αναζητήσεις
μεγκα δικαιωση πότε θα προβλιθεί
Τυχαία Θέματα