Δεν κόπηκαν (ακόμα) τα «Μυστικά της Εδέμ» στην Τουρκία

18:06 31/3/2011 - Πηγή: TVNea
Σε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» παρουσιάστηκε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η σειρά «Cennetin Sirlari» που βασίζεται στο δικό μας «Τα Μυστικά της Εδέμ» κατέβασε ρολά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σειρά συγκέντρωσε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σε ερώτηση του TVNEA, το δίκτυο STAR TV της Τουρκίας διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση. Σύμφωνα με το αγγλόφωνο γραφείο τύπου  η σειρά διακόπηκε προσωρινά για λίγες μέρες, προκειμένου να μεταδοθεί η έκτακτη εκπομπή της Ζουχάλ Τοπάλ
(Zuhal Topal'la İzdivaç – (Στην Ζουχάλ Τοπάλ παντρεύεσαι) που όπως αναφέρει το γραφείο τύπου είχε προαγγελθεί από τα τέλη Δεκεμβρίου. Οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέα επεισόδια της σειράς «Τα μυστικά του παραδείσου» στις 9 το πρωί για το επόμενο διάστημα, γεγονός που ήδη έχει συζητηθεί ποικιλότροπος στην γείτονα χώρα.
Στην ίδια εκπομπή 
αναφέρθηκε πως η σειρά «σκίζει» στην Βουλγαρία. Η σειρά λοιπόν διακόπηκε την περασμένη εβδομάδα στο δίκτυο NOVA μετά από μετακόμιση της σειράς από την απογευματινή… στην πρωινή ζώνη όπου προβλήθηκε για δύο μήνες με διπλό επεισόδιο, ενώ στην χώρα είχε πειραματιστεί κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός με μεταδόσεις στην υψηλή ζώνη. Αξίζει να πούμε πως η σειρά στην Βουλγαρία μεταδόθηκε με την κλασική για την περιοχή μεταγλώττιση: μία φωνή για όλους τους χαρακτήρες. 
Αναλυτικά για τα «Μυστικά της Εδέμ» αλά Τούρκα εδώ κι εδώ κι εδώ.
Δείτε και το Trailer που επιβεβαιώνει πως η σειρά... ακόμα παίζεται στην Τουρκία:

Keywords
Τυχαία Θέματα