Πυροβολισμοί στις Κάννες! - στο στόχαστρο δύο ηθοποιοί!

16:58 18/5/2013 - Πηγή: TVNea
Άκρως επεισοδιακή ήταν η τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ των Καννών! Μετά την κλοπή των κοσμημάτων που θα φορούσαν οι ηθοποιοί, πανικός προκλήθηκε στην Κρουαζέτ, όταν ένας άντρας άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής γαλλικού καναλιού, στην οποία συμμετείχαν οι ηθοποιοί Κρίστοφ Βαλτς και Ντανιέλ Οτέιγ, ενώ απείλησε να τινάξει το στούντιο στον αέρα με μια χειροβομβίδα.

Τη στιγμή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, ο Αυστριακός και ο Γάλλος ηθοποιός (μέλη της κριτικής επιτροπής των Καννών και οι δύο) έδιναν συνέντευξη. Αμέσως, ο κόσμος που βρισκόταν στο στούντιο άρχισε να τρέχει
πανικόβλητος, ενώ οι άνδρες ασφαλείας φυγάδευσαν τους δύο ηθοποιούς.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άντρας συνελήφθη. Έριξε άσφαιρα, ενώ αποδείχθηκε και ότι κρατούσε ψεύτικη χειροβομβίδα. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο άνδρας είναι παράφρων.

Πριν συλληφθεί, ωστόσο, είχε προλάβει να στρέψει το όπλο του προς τον βραβευμένο με Όσκαρ Αυστριακό ηθοποιό, ο οποίος τα... χρειάστηκε, όπως ομολόγησε στην DailyMail: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου!».

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι το δεύτερο πλήγμα που δέχεται η φημισμένη κινηματογραφική διοργάνωση, μέσα σε μόλις 24 ώρες!.
Keywords
Τυχαία Θέματα