Ανεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα στοιχήματα η Ελλάδα! (UPD)

16:18 18/5/2013 - Πηγή: TVNea
ΠΟΙΕΣ 2 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ- ΨΗΦΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ?
Την ανηφόρα για τα καλά έχει πάρει η Ελλάδα στα γραφεία στοιχημάτων ανά την Ευρώπη, μετά την ξεσηκωτική της εμφάνιση και πρόκριση από τον Β' Ημιτελικό!

Χθες ήταν που σας ενημερώναμε πως βρισκόμαστε στην 11η θέση της τελικής κατάταξης, σήμερα όμως τα δεδομένα αλλάζουν όσο πλησιάζουμε προς το αποψινό βράδυ του Τελικού!

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε πως η ελληνική
αποστολή πλασάρεται πλέον στην 7Η ΘΕΣΗ της τελικής κατάταξης, αφήνοντας πίσω της ηχηρές συμμετοχές και φαβορί, όπως η Ιταλία, η Γερμανία και η Γεωργία! Παράλληλα, η χώρα μας βρίσκεται στην 7η θέση ως προς το εάν θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη 10άδα και στην 6η θέση ως προς το εάν θα μπει στην τελική 4άδα!
upd:Το έγκυρο site oikotimes ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μεγάλης ψηφοφορίας (50% κοινό-50% προσομοίωση επιτροπή),σύμφωνα με τα οποία,η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 3η. Σχεδόν ισοδύναμες Δανία-Αζερμπαιτζάν!

Φαίνεται, λοιπόν, πως μετά τον αποκλεισμό και όλων των υπολοίπων βαλκανικών χωρών (πλην της Ρουμανίας φυσικά!), οι Ευρωπαίοι αντιλήφθηκαν πως μάλλον πρόκειται να έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τη Βαλκανική χερσόνησο.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 26 ΑΠΟΨΙΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21.30:ΒΡΑΔΙΑ EUROVISION ΣΤΟ TVNEA:ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ALCOHOL IS FREE!
Keywords
Τυχαία Θέματα