Ψεύτικα πανηγύρια για δήθεν ξήλωμα του φασισμού από αυτούς που τον έθρεψαν...

22:00 28/9/2013 - Πηγή: TVNea
Ενα περίεργο κλιμα...υπνωτισμένης ευφορίας καλλιεργούν τα μέσα,με αφορμή τη σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής.Ταυτίζομαι απόλυτα με την πεποίθηση πως αυτό το κόμμα αποτελεί εγκληματική συμμορία. Αηδιάζω ωστόσο,καθώς σήμερα έζησα αυτό που περιέγραφε ο πατέρας μου το '74,μια ακόμα κατάλυση της δημοκρατίας,λίγο πιο μοχθηρή & ύπουλη από εκείνη των τανκς
του Παπαδόπουλου.
1)Πως είναι δυνατόν να στέλνουν στο εδώλιο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ένα κόμμα,τα 2 κόμματα στα οποία 'χαρίστηκαν' πάνω από 200 εκ?
2)Γιατί παίζει πρώτο 'όνομα' παντού ο κ.Δένδιας (τυχαία υποψήφιος του δήμου Αθήνας,πατωμένος σε όλες τις δημοσκοπήσεις) ως Τσακ Νόρις που παλεύει να εξαρθρώσει τους εγκληματίες?
3)Με ποιο σκεπτικό κόβεται η χρηματοδότηση σε ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα, εν μία νυκτί,όταν το ΠΑΣΟΚ (κόμμα του 10%) λαμβάνει ποσοστό χρηματοδότησης κόμματος πλειοψηφίας?
4)Γιατί όλος ο συρφετός έγινε...τυχαία εν μέσω απεργιών (οι οποίες έπαιξαν στα κανάλια 20.40!!) & εν όψει νέων ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ μέτρων?
5)Γιατί ενώ η Χ.Α αποτελεί-αυτονόητα- ντροπή της Δημοκρατίας στήνεται ένα πανηγύρι τεχνητών αποδείξων για το ποιόν της? Δείτε το video από το δελτίο του Star για να καταλάβετε πόσο επικίνδυνοι είναι οι 'δήθεν δημοκράτες' που μιλούν εξ ονόματος του λαού.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,ανήκω (ελπίζω) στην συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επιθυμούν 'πολιτική & κοινωνική' κρεμάλα των Χρυσαυγιτών. Οχι όμως έτσι.Οχι από τους ανθρώπους,στους κόλπους των οποίων υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ νοσταλγοί του Ναζισμού,στη φωλιά των οποίων υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ χρηματοδότες της Χ.Α.
Η γριούλα & ο φοιτητής που χαρίζουν στους φασίστες της Χ.Α 10% είναι απαίδευτοι,όχι φασίστες ή βλάκες.Αυτού του είδους οι καταστολές, λειτουργούν ΤΟΣΟ θετικά υπέρ μορφωμάτων όπως η Χ.Α, τόσο ευνοικά υπέρ τρομοδιλημμάτων 'Τροικανική σταθερότητα στις εκλογές ή Ναζισμός'....
Αυτές είναι οι επιλογές μας?Να διαλέξουμε απλά τρόπο εκτέλεσης?
Είμαστε ένας λαός 6.000.000 ανασφάλιστων,80% φτωχών.Τέτοιες πραξικοπηματικές τακτικές είναι ευκολότερο να περάσουν τώρα.Μην τους αφήσουμε.Ας διαλύσουμε την Χ.Α με τη σκέψη,την ψήφο,την ψυχραιμία.
Darwin
Keywords
Τυχαία Θέματα