Νίκος Μουτσινάς: «Η μεταγραφή της Γερμανού ήταν ηρωική»

21:46 28/9/2013 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό Tv zapping παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς για τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο και τις νέες μετεγγραφές στον Αντ1...
Σχετικά με το νέο ξεκίνημα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, αλλά και τηνμετεγγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Πρωινό Mou» ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Μεγάλη κινητικότητα! Κι αυτό είναι καλό, γιατί για καιρό τα
νερά λίμναζαν. Τώρα ταράχτηκαν και ίσως ανανεωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Για τον Λιάγκα και τη Σκορδά τι να σου πω; Θα είχαν λόγο να φύγουν από ένα κανάλι για να πάνε σε ένα άλλο και να κάνουν την ίδια εκπομπή. Για τον Κωστόπουλο πάλι, έπαθα αυτό που όπως ξέρω, έπαθαν πολλοί. "Α, αλήθεια;" είπα. Δεν το είχα φανταστεί, τον είχα για βραδινό τύπο».

Όσο για τον ανταγωνισμό του με την Ναταλία Γερμανού αφού και οι δυο θα παρουσιάσουν πανομοιότυπα talk shows αναφέρει: «Η ίδια μου είπε ότι δεν θα κάνει κάτι ανάλογο. Η μεταγραφή της Γερμανού ήταν ηρωική! Έκλεισε επιτυχημένα ένας κύκλος, ανοίγει ένας καινούριος. Ούτε μας δένουν, ούτε μας φυλακίζουν τα κανάλια και ούτε τα παντρευόμαστε! Εργαζόμαστε σε αυτά και κάποια στιγμή οι κύκλοι κλείνουν».

Τέλος για τη συνεργασία του με τον Alpha και την πρόταση που δέχθηκε από το Mega είπε: «Σου φαίνομαι για τύπος που μπορεί κανείς να τον...δέσει; Είχα συμφωνήσει να μείνω στον ALPHA και για το "Δέστε τους" και για μια νέα εκπομπή. Όταν ήρθε η πρόταση για το πρωινό, απλά την αρνήθηκα. Είχα δώσει τα χέρια (με τον Alpha) και δεν έκανα πίσω».
Keywords
Τυχαία Θέματα