Προβληματισμός για το «Botrini´s Project»

18:10 14/4/2011 - Πηγή: TVNea
Αλλάζει μέρα ο Έκτορας?
Το κοινό δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φιλόδοξο real-life πρόγραμμα «Botrinis Project» και μπορεί τα έξοδα της παραγωγής να καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου μέσω χορηγιών, οι υπεύθυνοι δεν περίμεναν τα ποσοστά που βλέπει το πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η μετάδοση  του Σαββάτου που είναι και επαναληπτική δίνει καλύτερο ποσοστό. Η εκπομπή ξεκίνησε χλιαρά με 16,3% και στην χθεσινοβραδινή μετάδοση συγκέντρωσε για πρώτη φορά ποσοστά κατώτερο του μέσου όρου ημέρας στον Alpha. Γεγονός που έχει ήδη προβληματίσει τους υπευθύνους.
Ωστόσο και το «τέντωμα» / stretching  του κύκλου επεισοδίων της εκπομπής «Σπίτι από την αρχή»,  έχει θορυβήσει τους υπευθύνους. Η εκπομπή χτες με επανάληψη συγκέντρωσε σχεδόν τα ίδια ποσοστά με την εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη» στο Alter.
Όπως είναι λογικό αναμένονται αλλαγές τις Τετάρτες, ενώ δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει αν ξαφνικά κάνει την εμφάνιση του τις Τετάρτες, άλλος ένας κύκλος «All about…Greek Idol».
Η χθεσινή prime-time έκλεισε με νικητές το MEGA, τον ΑΝΤ1 και την ΝΕΤ. Ο μεν πρώτος με «Ζωή της άλλης», «Πενήντα-Πενήντα» ξεπέρασε κατά σχεδόν δέκα μονάδες το σύνολο ημέρας του 15-44, ενώ και ο ΑΝΤ1 με το «Πλάκα Κάνεις», «Steps» και «Ράδιο Αρβύλα» κατάφερε να ξεπεράσει επίσης το σύνολο ημέρας του ιδίου κοινού. Κερδισμένη και η κρατική ΝΕΤ, η οποία βεβαίως έχει καταβάλει υψηλό τίμημα για το Champions League, κατόρθωσε ωστόσο να βγει με διψήφιο ποσοστό στο σύνολο του ημερήσιου 15-44, στην βραδινή μάχη.
Keywords
Τυχαία Θέματα