Έντονες αντιδράσεις για Ψινάκη

16:46 14/4/2011 - Πηγή: TVNea
Επεισοδιακή ήταν η τελευταία συνεδρίας του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων, άλλο και επεισοδιακή ήταν η ανάλυση των όσων ειπώθηκαν σε αυτό. Ο Ηλίας Ψινάκης είχε γίνει έξαλλος με τον Φώτη Προβατά που τον χαρακτήρισε πρωτοπαλίκαρο κατά την δευτερολογία του. Ο Ψινάκης του φώναξε κατά την συνεδρίαση: «Κύριε πρόεδρε, τι λέει αυτή η κοντή που τρέμει? Βάλτε την να κάτσει κάτω. Αϊ μωρή κακομοίρα, κάτσε κάτω».

Όσο χαριτωμένο και να κρίθηκε αυτό, φαίνεται πως πολιτικά
θα του κοστίσει. Δημοτικοί σύμβουλοι άλλων συνδυασμών δήλωσαν πως δεν είναι εφικτό να γίνεται σόου ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι οι συμβασιούχοι. Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν πως υποβαθμίζεται η έννοια και οι εργασίες των δημοτικών συμβουλίων.
Η επεισοδιακή συνεδρίαση είχε κεντρικό περιεχόμενο τους συμβασιούχος στον καθαρισμό του δήμου της Αθήνας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η πολιτεία επιθυμεί να μην ανανεώσει τις συμβάσεις του προσωπικού, παρά το γεγονός ότι εργάζονται για μία δεκαετία στον δήμο, προκειμένου να προσλάβουν νέους συμβασιούχους και μάλιστα για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Ηλίας Ψινάκης εκλέχτηκε πρώτος στις εκλογές του 2010 με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.
Δείτε το βίντεο: 


Keywords
Τυχαία Θέματα