Προφυλακιστέος ο χασάπης εγγονός που τεμάχισε τη γιαγιά του - Τι υποστήριξε στην απολογία του

13:46 21/9/2013 - Πηγή: TVNea
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 28χρονος εγγονός που σκότωσε τη γιαγιά του και στη συνέχεια την τεμάχισε και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στη Ραφήνα. Στην απολογία του ο χασάπης δολοφόνος υποστήριξε πως ήταν...ατύχημα!
Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 28χρονο από τη Λούτσα ο οποίος τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου 2013, πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του στα Πατήσια και αφού καυγάδισαν, την μαχαίρωσε στον λαιμό και την σκότωσε.
Εκεί ολοκλήρωσε το οργανωμένο του ειδεχθές έγκλημα. Αφού τεμάχισε με μαχαίρι και πριόνι το πτώμα, το έβαλε μέσα σε νάυλον σακούλες και σακβουαγιάζ
και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του, αρχικά στο σπίτι του στη Λούτσα και το ίδιο βράδυ στον κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε, στην Ραφήνα.
Ο χασάπης δολοφόνος υποστήριξε ότι ήταν...ατύχημα!

'Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του εγγονού, Χάρης Ανανωστόπουλος, ο φονιάς υποστηρίζει ότι για όλα φταίει η κακιά στιγμή καθώς το έγκλημα ήταν ατύχημα.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος είπε στην απολογία του "είχα πολύ καλή σχέση με τη γιαγιά μου. Την ημέρα του φονικού καυγαδίσαμε για την προσωπική μου ζωή και για το παιδί που έχω αποκτήσει με την Αλβανίδα συντροφό μου.

Την ώρα του καυγά και ενώ η γιαγιά μου κρατούσε ένα μαχαίρι με το οποίο καθάριζε φρούτα εγώ της είπα έντονα επί λέξη"τι πράγματα είναι αυτά που λες γιαγιά". Εκείνη την ώρα τίναξα και έντονα τα χέρια μου με αποτέλεσμα το χέρι μου να χτυπήσει το μαχαίρι το οποιο καρφώθηκε στο λαιμό της γιαγιάς μου.

"Ότι έκανα οφείλεται στις κρίσεις θυμού που έχω" υποστήριξε ο εγγονός

Όταν ο 28χρονος κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στο γιατί έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, γιατί επέστρεψε και τεμάχισε τη γιαγιά του και γιατί την πέταξε στα σκουπίδια στη Ραφήνα, οι απαντήσεις του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε "όλα αυτά οφείλονται στην κακή ευμετάβλητη ψυχολογική μου κατάσταση και στις εκρήξεις θυμού που έχω κατά διαστήματα".

Για το λόγο αυτό μάλιστα ο δολοφόνος έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση απο πραγματογνώμονα.

Εν τω μεταξύ η ανακρίτρια θα ερευνήσει εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες τόσο για τη μητέρα του 28χρονου όσο και για την συντρόφο του.

πηγή: newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα