Πότε ξεκινάει το νέο πρόγραμμα του Mega;

11:42 7/9/2011 - Πηγή: TVNea
Όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανόν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου να ξεκινήσει τελικά η νέα prime time ζώνη του Mega. Ωστόσο κάποια δυνατά χαρτιά του σταθμού θα βγουν στον αέρα, ένα μήνα νωρίτερα. Έτσι, αποφασίστηκε ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της καθημερινής σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» να κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου (στις 19.00). Με δεδομένο αυτό, μέσα στις πρώτες εβδομάδες
του Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουν επίσης το «Πρωινό Μου» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και η «Ζωή της άλλης». Τον Νοέμβριο προγραμματίζονται να βγουν στον «αέρα» οι νέες σειρές:...
«Κλινική περίπτωση» με τον Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, «Με λένε Βαγγέλη» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, «Πίσω στο σπίτι» με την Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη. Επιπλέον θα ξεκινήσουν τα τηλεπαιχνίδια «Minute to win it» (δεν έχουν καταλήξει στον παρουσιαστή) και «Money drop» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ το ίδιο διάστημα θα ξεκινήσει και η δεύτερη εκπομπή του θεσσαλονικιού παρουσιαστή «Όμορφος Κόσμος».

Το «Junior Master Chef» με τη Μαρία Μπεκατώρου επίσης αναμένεται να αρχίσει μέσα στο Νοέμβριο, όπως και το «Just the 2 of us». Και μπορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Δούκισσα Νομικού να έχουν «κλειδώσει» ήδη την παρουσία τους, δεν ισχύει το ίδιο και για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς δύο από τα τέσσερα πρόσωπα της επιτροπής τελικά θα ανανεωθούν.
Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα επιστρέψουν οι «Γλυκές Αλχημείες» και οι «Κηπουροί», αλλά μάλλον τελικά όχι το «Traction» με τον Κώστα Στεφανή.
Τέλος να αναφέρουμε ότι στις 19 ή στις 26 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η νέα τουρκική σειρά «Έρωτας και Τιμωρία», αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα ξεκινάει στις 19.00 ή στις 21.00. Πάντως μετά την έναρξη των «Μυστικών της Εδέμ», η τουρκική σειρά θα μετακομίσει μάλλον στις έξι το απόγευμα ενώ η «Πάτι, η πιο όμορφη ιστορία» θα μεταδίδεται  στις πέντε το απόγευμα.

yupi
Keywords
Αναζητήσεις
ποτε αρχιζει το μεγα σαββατοκυριακο, ποτε αρχιζει το νεο προγραμμα του mega
Τυχαία Θέματα