Πώς θα είναι το δωμάτιο του Λιάγκα junior;

11:50 10/4/2011 - Πηγή: TVNea
Οι μήνες πέρασαν και σε λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά θα κρατά επιτέλους στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, το Λιάγκα junior! Όσο για το παιδικό δωμάτιο; Αυτό είναι ήδη έτοιμο να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας Λιάγκα, με τη μαμά Φαίη να έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Η γνωστή παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή που άρχισε να κάνει τα σχέδιά της για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου σκεφτόταν κάτι απλό και λιτό.  Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό
«Ciao», το παιδικό δωμάτιο είναι πολύ φωτεινό και ευάερο, κάτι που την ενδιέφερε πάρα πολύ γιατί όπως την ενημέρωσαν θα βοηθήσει πολύ στην ψυχική ηρεμία του μωρού, ενώ τα έπιπλα που επέλεξε από γνωστή εταιρεία με είδη μπεμπέ, είναι σε λευκούς τόνους με έντονες πινελιές του μπλε.
Οι τοίχοι πλαισιώνονται από ταπετσαρία σε λευκές και μπλε αποχρώσεις, όπως η υπόλοιπη διακόσμηση, ενώ τα βλέμματα με τη μια πέφτουν πάνω στη σειρά καρτούν Disney.
Πολλοί θα την ακούσουν να λέει πως δεν υπήρχε βράδυ που να μην καθόταν για λίγη ώρα στο παιδικό δωμάτιο κλείνοντας το φως και ανάβοντας το ιδιαίτερο φωτιστικό που έδειχνε κινούμενα σχέδια στο ταβάνι. Ήταν κάτι που την χαλάρωνε πολύ.

Thema
Keywords
Τυχαία Θέματα