Πώς επέστρεψε ο Ουγγαρέζος στο Πρωινό?

13:30 4/6/2015 - Πηγή: TVNea
Οι δύο προηγούμενες μέρες ήταν πολύ δύσκολες και για τον Δημήτρη και για τον Μάρκο αλλά και για όλους τους ανθρώπους του Mega. Όπως έγραψε και ο νεαρός συνάδελφος, Τάσος Μαστρογιάννης, η διένεξη των δύο αντρών αποτέλεσε την "πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της σεζόν". Σήμερα ο Δημήτρης εμφανίστηκε κανονικά στο "Mega Με Μία". Τι είχε όμως προηγηθεί;

Το κλίμα χτες στα στούντιο της Παιανίας ήταν πολύ φορτισμένο και οι άνθρωποι του καναλιού είχαν έρθει σε πολύ δύσκολη θέση αφού και οι δύο παρουσιαστές είναι πολύ αγαπητοί στους εργαζομένους- ειδικά
ο Δημήτρης που έχει κλείσει έξι σεζόν στο ίδιο πόστο και ξέρει κάθε υπάλληλο με το μικρό του όνομα, αλλά και ο Μάρκος που όλοι λένε ότι είναι ένας "ευγενής άνθρωπος" και δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα. Αμέσως μετά το τέλος της χτεσινής εκπομπής, μεσολάβησαν συζητήσεις - δεν έλειψαν και οι στιγμές tέντασης- υψηλόβαθμων στελεχών με κάθε πλευρά ξεχωριστά.

Στη συνέχεια οι δυο τους, κατόπιν προτροπής τρίτων, κλείστηκαν στο καμαρίνι του Μάρκου και συζήτησαν για αρκετή ώρα μόνοι τους, εκθέτοντας ο καθένας τα δικά του επιχειρήματα και τα παράπονά του- κανείς δεν ξέρει ακόμα αν τελικά ακούστηκε ποτέ από τα χείλη του Ουγγαρέζου η "συγγνώμη" που ζητούσε ο Σεφερλής.

Τελικά ο επαγγελματισμός υπερίσχυσε του ρεβανσισμού και έτσι όλοι συμφώνησαν πως για το καλό της εκπομπής ο Δημήτρης θα έβγαινε κανονικά στον αέρα την Πέμπτη σαν να μην είχε συμβεί κάτι. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το ατυχές περιστατικό και η απουσία του Δημήτρη ανέβασαν τα νούμερα τηλεθέασης την Τετάρτη αφού προφανώς το κοινό περίμενε να δει αν ο τελευταίος θα εμφανιζόταν στο πλατό μέχρι το τέλος της εκπομπής. Ό,τι κι αν γίνει πάντως, πολύ δύσκολα οι δύο άντρες θα συναντηθούν ξανά μπροστά στις κάμερες την επόμενη σεζόν.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα