Πόλεμος ΑΝΤ1 – ΣΚΑΪ

11:32 22/11/2018 - Πηγή: TVNea

Eνας άτυπος πόλεμος ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1 έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα. Η αφορμή ήταν, όπως ήδη ξέρετε το “κλέψιμο” των παικτών του “Survivor” από τον ΑΝΤ1 για να συμματέσχουν στο “Nomads” παρά το γεγονός ότι οι παίκτες δεν δεσμεύονται από κάποιο συμβολαιο Το εξώδικο του Ατζούν είναι μόνο η αρχή… γιατί όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω υπάρχει συνέχεια και φυσικά πλούσιο παρασκήνιο.

Το δεύτερο περιστατικό που αποδεικνύει ότι ο “πόλεμος” καλά κρατεί
ανάμεσα στα δυο κανάλια και ενίοτε μάλιστα φουντώνει ήταν το γεγονός ότι το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά δεν έπαιξε πρώτα στον ΣΚΑΪ όπως συνηθίζεται αλλά δόθηκε στο αντόπαλο κανάλι και παίχτηκε κατα’ αποκλειστικότητα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μετά στο κανάλι του Νέου Φαλήρου όπου μάλιστα προβλήθηκε με μερικές ώρες καθυστέρηση .

Στo σημείο αυτό να υπενθυμίσω μια πρόσφατη – και μάλιστα καθόλου τυχαία – έξοδο προ ημερών της Φαίης Σκορδά με τον Θέμη Γεωργαντά και τον Χρήστο Κόμπο που ανήκει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και είναι το δεξί χέρι του Λοίζου Ξενόπουλου, και η οποία είδε το φως της δημοσιότητας. Τότε δεν έδωσε κανείς σημασία, αλλά τώρα η έξοδος αυτή αποκτά άλλο νόημα όπως καταλαβαίνετε. Εχει δίκιο η Σάσα Σταμάτη που διαμαρτύρεται αφού αντί να δώσουν σε εκείνη το τρέιλερ, βγήκε εκτός καναλιού εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό νέα ήθη και έθιμα στον θαυμαστό κατά τα άλλα κόσμο της τηλεόρασης.

Το τρίτο περισταστικό είναι η συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πιο συγκεκριμένα στο “Τhe 2Night Show” που μάλιστα γυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Και ενώ ο Γρηγόρης και η ομάδα του την είχαν υπολογίσει για τις δυο πρώτες εκπομπές παρολίγο να γίνει διπλωματικό επεισόδιο και να κηρυχθεί εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές. Κι αυτό γιατί ο Γρηγόρης είχε συνεννοηθεί κατευθείαν με την δισκογραφική εταιρεία του coach του “The Voice” αφήνοντας τον ΣΚΑΪ απέξω.

Ετσι, όταν ενημερώθηκε το κανάλι λίγο έλειψε να τιναχθεί το γύρισμα στον αέρα. Αφήστε που πλέον υπάρχει κι ο Θέμης Γεωργαντάς με talk show στο κανάλι του Φαλήρου οπότε πλέον υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Ετσι, αυτό που ειπώθηκε στον ΑΝΤ1 είναι ότι ο Πάνος Μουζουράκης δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ατζούν Ιλίτζαλι και βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές η συνέντευξη να βγει μετά το τέλος του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, δηλαδή μετά τις 23 Δεκεμβρίου.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ΑΝΤ1 έχασε μέσα από τα χέρια του τον Δημήτρη Καμπουράκη ο οποίος αντί να υπογράψει με τον ΑΝΤ1 για το πρωινό του Σαββατοκύριακου έκλεισε με τον ΣΚΑΪ για το 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι.

Και έπεται και συνέχεια…

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα