Εν αναμονή των περικοπών στον ALPHA

17:55 21/11/2018 - Πηγή: TVNea

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό του ALPHA εν όψει περικοπών που σέρνεται ως φήμη ότι φέρνει η εξαγορά του σταθμού από τη Motor Oil, παρά το γεγονός ότι τυπικά ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί η πράξη.

Μπορεί λοιπόν η τοποθέτηση Δραινάκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου να είναι γεγονός από τις αρχές Νοεμβρίου και συγκεκριμένα με ανακοίνωση του σταθμού από τις 5 του μηνός… Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη καμία κίνηση δεδομένου ότι εκκρεμεί η διαδικασία έγκρισης από το Εθνικό
Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Άλλωστε στη συνέχεια η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή θα πρέπει να ενημερώσει την Επιτροπή Ανταγωνισμού η οποία με τη σειρά της θα ελέγξει τη μεταβίβαση…

Με άλλα λόγια μέχρι να ολοκληρωθεί ο τυπικός αυτός κύκλος, δεν αναμένεται να παρθεί καμία απόφαση για περικοπές και σφίξιμο του budget.

Είναι προφανές όμως ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει διόρθωση, καθώς και επανεξέταση ορισμένων συμβολαίων… Το γεγονός όμως ότι ο σταθμός βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης, με ένα άκρως ελκυστικό πρόγραμμα που λειτουργεί – επίσης, ελκυστικά για τους διαφημιστές, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη!

enimerosi24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα