Ποιοι έχασαν από την βόμβα των «ελληνικών σειρών»?

17:21 15/11/2011 - Πηγή: TVNea
ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?
ΠΟΣΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Κάτι παραπάνω από θετικά ανταποκρίθηκε το ελληνικό κοινό στις νέες ελληνικές παραγωγές. Μετά από μήνες καταιγισμού τουρκικών σειρών, επαναλήψεων και παραγωγών από την κάβα, το «Πίσω στο σπίτι» και το «Με λένε Βαγγέλη» σάρωσαν την Δευτέρα το βράδυ. Αναλυτικά το «Πίσω στο σπίτι» είδαν περίπου 2 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ η σειρά έδωσε ιδιαίτερα υψηλό lead-in και στο δεύτερο «new entry σειράς» που ακούει στο όνομα «Με λένε Βαγγέλη».
Αν και νωρίς για οποιαδήποτε ποιοτική και ποσοτική ανάλυση, γίνεται αντιληπτό πως η Ελλάδα ψηφίζει σταθερά «μυθοπλασία» και μάλιστα «τοπική, ελληνική». Χαμένοι από χέρι ήταν χθες ...

ο Alpha, το Star, η κρατική τηλεόραση και ο ΣΚΑΪ. Κανένα πρόγραμμα τους στην υψηλή ζώνη δεν πλησίασε ούτε κατά προσέγγιση τον μέσο όρο ημέρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB από τους 4,9 εκατομμύρια τηλεθεατές που είδαν τηλεόραση στην υψηλή ζώνη (21.00-23.59) MEGA (1.7 εκατομμύρια) και ANT1 (1.1 εκατομμύρια τηλεθεατές) απέσπασαν από κοινού το 60% των συνολικών τηλεθεατών. ALPHA και ΝΕΤ είχαν έκαστος από 232 χιλιάδες τηλεθεατές, ο ΣΚΑΪ με «Ειδήσεις» και «Νέους Φακέλους» κατά μέσο όρο 246 χιλιάδες και το Star με «Nikita» και ξένη ταινία 340 χιλιάδες τηλεθεατές.


Keywords
Τυχαία Θέματα