Ποια είναι τα νέα σχέδια της Μπήλιως Τσουκαλά; Μάθετε τι εκπομπή πρόκειται να κάνει

10:54 27/9/2012 - Πηγή: TVNea
Όπως ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό, η διοίκηση της ΕΡΤ σκοπεύει να κάνει αλλαγές και να προχωρήσει σε ανανέωση της εκπομπής «Έχει γούστο». Τη νέα σεζόν, στο τιμόνι της εκπομπής αναμένεται να είναι ο Γιάννης Δάρρας και πρόκειται να ξεκινήσει να μεταδίδεται μέσα στον Οκτώβριο. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Μπήλιω Τσουκαλά που η σύμβασή της με την ΕΡΤ λήγει τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες
του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, η Μπήλιω Τσουκαλά θα αναλάβει μία καινούργια, δίωρης διάρκειας, εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα στη ΝΕΤ. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.
Η εκπομπή θα έχει πολλά πολιτιστικά θέματα, αλλά και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την ΕΡΤ, είναι να υπάρξει η κατάλληλη νομοθετική ρύθμιση, ώστε να ανανεωθούν οι συμβάσεις των παρουσιαστών, όπως η Μπήλιω Τσουκαλά, που έχουν κλείσει δύο συνεχόμενες χρονιές με το νέο καθεστώς των συμβασιούχων. Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, η Μπήλιω θα βγει στον αέρα παρουσιάζοντας την νέα της εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο, από τις αρχές Οκτωβρίου.
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα