Ποια Fatmagul και ποιο Βαλς; Νικητής οι Ειδήσεις του Alpha!

08:46 20/3/2013 - Πηγή: TVNea
Εκεί που περιμέναμε να δούμε τηλεοπτικό ντέρμπυ ανάμεσα στη πολύπαθη "Fatmagul" και το μέχρι πρότινος υπερεπιτυχημένο "Βάλς με 12 Θεούς", τελικά άλλος ήταν ο πραγματικός νικητής στις 7 μ.μ. . To κανάλι του Alpha έχει κάθε λόγο να χαίρεται, αφού είδε τις ειδήσεις του με τον εξαιρετικό Αντώνη Σρόϊτερ όχι μόνο να ισοβαθμούν σχεδόν με τη Fatmagul στο σύνολο, αλλά να ρίχνουν
10 μονάδες στο νεανικό κοινό και των δύο σειρών. Μετά τη λανθασμένη όπως αποδεικνύεται επιλογή τοποθέτησης της Fatmagul στις 7 μ.μ. ,αλλά και της αψυχολόγητης μάλλον ανταπάντησης από πλευράς Αnt1 να τοποθετήσει μια σειρά που έσκιζε στη ζώνη της σε μια ώρα που το κανάλι χάνει εδώ και 9 χρόνια με διαφορά, ο Alpha βρήκε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή και να πάρει μια άνετη πρωτια.
Δεκτές όλες οι απόψεις. Σίγουρα είναι ακόμα αρχή.. Η Fatmagul θα ξεφουσκώσει και άλλο τα νούμερα του Μega, αφού πολλοί είχαν συνηθίσει να βλέπουν το κανάλι εκείνη την ώρα.. Το "Βαλς" κάπως αντίστοιχα ξεκίνησε και στη ζώνη που έπαιζε και έφτασε να κερδίζει χαλαρά..
Όμως, προς το παρόν και με όσα έγιναν νικητής είναι ο Alpha. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Ποιος θα είναι ο τελικός κερδισμένος δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς..
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα