TOP TV:Η ανάλυση της χθεσινής τιτανομαχίας Mega-Ant1

19:16 19/3/2013 - Πηγή: TVNea
Ρίχοντας μια ήρεμη ματιά στην πρώτη ημέρα της μάχης Mega-Ant1,θα διαπιστώσουμε πολλές εκπλήξεις,μύθους & παρεξηγήσεις.Ποιο πρόγραμμα έχει ελπίδα ανάκαμψης παρά το χθεσινό 'Βατερλώ'?Τι περίμεναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οι άνθρωποι των 2 καναλιών?Ποιος κύριος αισθάνεται τρισευτυχισμένος σήμερα?

ΖΩΝΗ 18.00-20.00:Αν προέβλεψα κάτι,ήταν η εντυπωσιακή άνοδος του δελτίου του Alpha.Mπορεί η μέρα να ήταν κρίσιμη ειδησεογραφικά,ωστόσο μια εκτόξευση 7-8
μονάδων (σε σχέση με το σύνηθες) μόνο τυχαία δεν είναι.
Φυσικά,δεν περίμενα τέτοια μεγάλη νίκη για τη Fatmagul.Aξίζει να σημειωθεί κάτι...για πολλοστή φορά.Τα polls είναι ενδεικτικά του κοινού στο οποίο απευθύνεται ένας ιστότοπος,δεν είναι έγκυρες μετρήσεις.Οι άνθρωποι του Ant1 ΟΥΔΕΠΟΤΕ 'θριαμβολόγησαν' για το Βαλς.
Υπάρχει ένα ποσοστό κοινού που κρατιέται (κατά την ταπεινή μου γνώμη) στο Mega εξαιτίας των 'Κλεμμένων Ονείρων'.Σταδιακά,μπορεί ένα τμήμά του να απορροφηθεί από το σήριαλ του Ant1.Ωστόσο,δεν περιμένω πολλά πράγματα.Η απουσία δυναμικής ήταν εμφανής,και το άλλοθι του 15-44 δε μπορεί να βοηθήσει το δελτίο της Χούκλη, καθώς στο slot 20.00-21.00 βλέπει ειδήσεις κυρίως μεγαλύτερο κοινό.Εχει πολύ δρόμο ο 'οδοστρωτήρας' μπροστά..
ΖΩΝΗ 21.15-23.30:Η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν, αναμφισβήτητα. Μπορεί ο Σουλειμάν να έχτισε κοινό απουσία ανταγωνισμού,ωστόσο έχει περάσει ΠΟΛΛΑ crash tests, σκουπίζοντας πολλούς αντιπάλους. Τέτοιο...σκούπισμα από τα 'Κλεμμένα Ονειρα' δεν περίμενε ΚΑΝΕΙΣ,και στα 2 'στρατόπεδα'.Το αρνητικό για το Σουλειμάν είναι πως, δεν είχε απέναντι μια πρεμιέρα.Παρά το εντυπωσιακό promo του Mega,υπάρχει ποσοστό μεγάλων ηλικιών που αφομοιώνει τις αλλαγές εντός ολίγων ημερών.(Ποιο ραβασάκι κοιτούν σήμερα οι 'Άντεννικοί'?Το 15-44 ή το σύνολο?Θα στεναχωρήσουν τη...Δανδουλάκη ή το Σουλτάνο??)

-Oσο για τον θρίαμβο των 'Παντελονιών'?Αναμενόμενος,όχι μόνο λόγω της δίψας του κοινού να 'ξεκουραστεί' από κουτάλες,χοροπηδηχτά & Τουρκία, αλλά χάρη και στις πολύ καλές κριτικές που απέσπασε στην avant premiere. Ποτέ το 50% δεν είναι δεδομένο για τηλεοπτικό πρόγραμμα,ακόμα και για σειρά,αρκεί να κοιτάξουμε τα νούμερα του 'Βαλς' και του 'Αμαρτήματος'.
ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ:Σε γενικές γραμμές,οι άνθρωποι του Ant1 δεν 'εκπροσωπήθηκαν' ποτέ από τις υπερφίαλες φανφάρες μηδαμινής μερίδας των blogs,κρατώντας χαμηλούς τόνους,σεβασμό & εξαιρετική αξιοπρέπεια παρά τη μεγάλη άνοδο του καναλιού.Aυτά,για όσους μίλησαν κατευθείαν για Βατερλώ & ήττα σε όλα τα επίπεδα.Οπως και να λήξει η χρονιά,το κανάλι θα είναι κερδισμένο.
Από την άλλη,δεν είναι καιρός για θριαμβολογίες στο Mega.Το κανάλι ήταν πρώτο και πριν τις πρεμιέρες,όπως ήταν και...διαλυμένο πριν τη Δευτέρα.Η 'νίκη' είναι μια ευκαιρία χαράς για τους δημιουργούς της Ελληνικής μυθοπλασίας,και κατά τα 'ψέματα',ένα μικρός στεναγμός ανακούφισης για τον Μπούτο που έχει επικριθεί έντονα παρά την πολυετή πρωτιά του σταθμού, και τις δεκάδες 'νίκες' απέναντι στο 'Θείο Γιάννη'...
-Mια μικρή διευκρίνιση:To επιχείρημα της special ημέρας δεν έχει βάση για προγράμματα που τίθεται ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ!Εκτός κι αν υπάρχει κοινό που βλέπει Σουλειμάν και ήταν στο Πατρινό Καρναβάλι!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΚΑΣΟΥΜΕ.
Darwin ([email protected])
Keywords
Τυχαία Θέματα