Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη Μαντόνα

11:30 12/3/2016 - Πηγή: TVNea
Δεν σταματά να εκπλήσει η βασίλισσα της ποπ με τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά άφησε άφωνους όσους παρακολουθούσαν τη συναυλία της όταν μίλησε ανοιχτά για την απίθανη απιστία που βίωσε.

Στη Μανίλα έκανε την πιο πρόσφατη συναυλία της η Μαντόνα και δεν δίστασε να κάνει ενώπιον 20.000 θαυμαστών της την πιο πιπεράτη αποκάλυψη, φανερώνοντας το όνομα της γυναίκας που "π****ε", όπως είπε, χαρακτηριστικά, τον Μπραχίμ Ζαϊμπάτ.

H σχέση της 57χρονης σταρ
με τον 29χρονο χορευτή κράτησε δυο χρόνια μέχρι τον Δεκέμβρη του 2013 και σήμερα μαθαίνουμε ποια γυναίκα, πολύ κοντινή στη Μαντόνα, μπήκε ανάμεσά τους.

Ο λόγος για τη Φιλιππινέζα Νικόλ Γουινχόφερ, η οποία υπήρξε προσωπική γυμνάστρια της Μαντόνα για πέντε χρόνια από το 2009 μέχρι τις αρχές του 2014 όταν και η βασίλισσ της ποπ έμαθε τι της είχε κάνει.

"Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία ιστορία… Είχα κάποτε μία γυμνάστρια, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ήταν πολύ όμορφo κορίτσι, υπέροχο και πολύ ταλαντούχο. Αλλά αυτή π@@*ξε το αγόρι μου!", είπε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

womenonly.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα