Πάτρικ Ντέμπσι: "Είναι αλήθεια, φεύγω από το Grey's Anatomy"

13:45 28/6/2011 - Πηγή: TVNea

Στη Μόσχα ταξίδεψε ο Γιώργος Σατσίδης για την παγκόσμια πρεμιέρα των "Transformers 3". Ανάμεσα στο δυνατό καστ βρίσκεται και ένας από τους πιο περιζήτητους άντρες του Χόλιγουντ, ο γοητευτικός Πάτρικ Ντέμπσι, ή αλλιώς "Dr MacDreamy" από το Grey's Anatomy. Ο 45χρονος ηθοποιός έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο MTV GREECE, η οποία θα μεταδοθεί την Τετάρτη στις 21:00 στο MTV. Ο Πάτρικ μίλησε για το "Greys Anatomy" επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι αφήνει την πολύκροτη τηλεοπτική
σειρά για τον κινηματογράφο. "Ναι, είναι αλήθεια, φεύγω από τη σειρά", είπε χαρακτηριστικά.


Ακόμα αποκάλυψε ότι για να αποφύγει τις αναρίθμητες θαυμάστριες του κάθεται περισσότερο στο σπίτι του από όσο θα ήθελε! "Στο γύρισμα", αποκαλύπτει ο Γιώργος Σατσίδης, "ήταν και η σύζυγός του, Ζίλιαν Φινκ, η οποία είναι και η προσωπική του make up artist. Είναι πολύ cool τυπος με απίστευτο χιούμορ".

Ο Αμερικανός σταρ αποκάλυψε ότι το μυστικό της επιτυχίας του είναι ότι δεν παίρνει τα πράγματα και τη ζωή πολύ σοβαρά. Τέλος μίλησε και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα εκπλήσοντας με τις μοναδικές λεπτομέρειες που γνώριζε για την κατάσταση στη χώρα μας.

Πηγή: Yupi.gr
Keywords
Αναζητήσεις
πατρικ ντεμπσι
Τυχαία Θέματα