Η Μανωλίδου δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης

16:11 13/10/2011 - Πηγή: TVNea
Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος! Ευγενία's got Talent!
Μέχρι πρότινος να πιστεύαμε πως η τηλεοπτική τύχη της Ευγενίας Μανωλίδου βρίσκεται στ΄αζήτητα, όμως ο Γιάννης Λάτσιος ξεκαθάρισε πως αυτό δεν ισχύει.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, αποκάλυψε ότι υπάρχει το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» το οποίο θα βγει κάπου τον Μάρτιο και στο οποίο στοχεύει ν΄αξιοποιήσει την Μανωλίδου. Μάλιστα όπως είπε ο λόγος που η Ευγενία δεν συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1,
είναι επειδή δεν ταίριαζε στο concept τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράλληλα,ξεκαθάρισε πως «το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" που θα το δούμε κάπου στο Μάρτιο. όλα αυτά εξαρτώνται, γιατί δεν μπορούμε ν΄ ανακοινώνουμε πράγματα με δεδομένη την οικονομική αβεβαιότητα που υπάρχει σήμερα στην αγορά». Την στήριξε ακόμα για την περσινή αποτυχία του “Dancing with the Stars Daily”: «Δεν σημαίνει ότι φταίει μόνο ο παρουσιαστής όταν κάτι δεν πάει καλά».
Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, παραδέχτηκε ακόμα πως στην περσινή πρωινή ζώνη του καναλιού «έγιναν επικοινωνιακά λάθη με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο». Τόνισε επίσης όλο νόημα πως «ο καθένας σε αυτό το χώρο πρέπει να κοιτάει να βελτιώνει τον εαυτό του. Δεν ωφελεί οι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση να κάνουν κριτική στον ανταγωνισμό ή στον συναγωνισμό. Αυτό είναι μεγάλο λάθος». Βέβαια έστειλε και το μηνυματάκι του στον… «συναγωνισμό», δηλώνοντας off the record: «αν υπάρχει του χρόνου η πρωινή ζώνη κι άλλο κανάλι θα μας μιμηθεί».
Τέλος, ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξαν «αγκάθια» στις σχέσεις του με τον Αντώνη Κανάκη: «Δεν υπήρξε ποτέ αντίδραση για τη μείωση του budget. Ειδικά ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την οικονομική κατάσταση στη χώρα, και δεν είχαμε ποτέ τέτοια προβλήματα».


Keywords
Τυχαία Θέματα