Ουγγαρέζος: "Αυτό που είχε γίνει με τον Γιώργο... δεν το έχω ξαναζήσει"

20:32 14/12/2014 - Πηγή: TVNea

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στα Καλά Καθούμενα" ήταν σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις συνεργασίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στις πρωινές εκπομπές στο MEGA. Ο Δημήτρης δεν δίστασε να ομολογήσει ότι αυτό που έχει ζήσει με τον Γιώργο, δεν το έχει ξαναζήσει με κανένα άλλο παρουσιαστή.
Για τον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά
είπε: «Κατά ένα περίεργο και αρρωστημένο τρόπο γουστάρω, γιατί όσο καλύτερος είναι αυτός που έχεις απέναντί σου, γουστάρεις».
Για τον Πέτρο Κωστόπουλο είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη εβδομάδα με τον Πέτρο που ήμουν τελείως έξω από τα νερά μου. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και εξήγησε: «Είχα καλομάθει με τον Γιώργο και την Φαίη. Από τα Χριστούγεννα και μετά έφτιαξε πολύ η χημεία μας στον αέρα, όμως αυτό που είχε γίνει με τον Γιώργο δεν το έχω ξαναζήσει γιατί ταίριαζαν τα χνώτα μας».
Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή υπογράμμισε: «Ο Μάρκος είναι άλλη περίπτωση. Το έχει όλο υπό έλεγχο. Εκεί ανοίγει χώρους να μπεις και παίξεις μαζί του».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα