Όταν ο Ant1 έχει κέφια..

08:16 4/3/2013 - Πηγή: TVNea
Στη πιο δύσκολη χρονικά στιγμή για τη χώρα και φυσικά για τη τηλεόραση ο Ant1 πάει κόντρα στο ρεύμα της μιζέριας και της απόλυτης λιτότητας. Με προσεγμένες κινήσεις-ματ έχει ήδη δημιουργήσει ένα πρόγραμμα άκρως ανταγωνιστικό. Έχει μια πολύ δυνατή πρωινή ζώνη με τον Γ.Παπαδάκη να είναι σαφώς πρώτος για 22η συνεχή χρονιά σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στην ιδιωτική μας τηλεόραση και την εκρηκτική Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανασταίνει μια ζώνη που πολλοί θεωρούσαν καταδικασμένη. Τα μεσημέρια έιναι υπόθεση ενός με το κανάλι του Αμαρουσίου να
ρίχνει στη μάχη όλη τη βαριά μυθοπλασία του με τις σούπερ-επιτυχημένες κωμωδίες που διαθέτει. Όταν άλλοι σκάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ-το 1 εκατομμύριο δεν υιοθετείται- για να φτιάξουν εκπομπές το "Κωνσταντίνου και Ελένης" χτυπάει αλύπητα με 35άρια χωρίς να κοστίζει μία.. Το "Βαλς με 12 Θεούς" είναι το νέο τηλεοπτικό χιτ που ανάγκασε ακόμα και το "Δέστε τους" να το βλέπει με τα κυάλια στα νεανικά κοινά, ενώ ο "Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής" αποτελεί το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα σήμερα με μπετοναρισμένο κοινό. Όσο για Θέμο, Ράδιο Αρβύλα και Κωστόπουλο, απλά εξακολουθούν να σαρώνουν χαλαρά.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως πρώτοι μάθατε μέσα από το TvNea και συγκεκριμένα εδώ: 2013/03/show-1.html , ο Ant1 θέλει σύντομα να βγάλει στον αέρα το νέο super show του. Ευτυχώς, που ακόμα μερικοί έχουν κέφι και θέλουν να δημιουργούν ωραία ψυχαγωγική τηλεόραση ακόμα και σε αυτούς τους καιρούς!
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα